Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElBabyhope 3 tekerli jogger bebek arabası satıyorum
Kızımın 5 aylık babyhope marka 2012 model az bindiği 3 tekerlekli jogger bebek arabasını satıyorum. Hiçbir sorunu yoktur zaten pek binmedi kırmızı siyah renktedir.Fiyatı 250 tl sonfiyattır pahalıya almıştık.
Kızımın 5 aylık babyhope marka 2012 model az bindiği 3 tekerlekli jogger bebek arabasını satıyorum. Hiçbir sorunu yoktur zaten pek binmedi kırmızı siyah renktedir.Fiyatı 250 tl sonfiyattır pahalıya almıştık.
Özellikleri:ST908B PUSET :Hafif Alümünyum Gövde
Kolay Katlanabilme
360° Dönebilen Süspansiyonlu Ön Tekerlekler
Frenlenebilir Süspansiyonlu Arka Tekerlekler
Tam Yatabilen Sırt Dayanağı
Tam Kapanabilen Tente
5 Nokta Emniyet Kemeri
Geniş Alt Sepet
7,2 kg Ağılık
ayak örtüsü ve yağmurluda hediyemdir.Karşı taraf ödemeli Türkiye'nin heryerine gönderilir.
[TD="align: left"]Hafif Alümünyum Gövde
Kolay Katlanabilme
360° Dönebilen Süspansiyonlu Ön Tekerlekler
Frenlenebilir Süspansiyonlu Arka Tekerlekler
Tam Yatabilen Sırt Dayanağı
Tam Kapanabilen Tente
5 Nokta Emniyet Kemeri
Geniş Alt Sepet
7,2 kg Ağırlık
ayak örtüsü ve yağmurluğuda hediye hiç kullanmadık.
[/TD]
fiyatına baktım 390 civarında,kullanılanı için 250 biraz fazla sonucta kullanılmıs siz %50 indirimli satabilirsiniz mesela 200 olabilirdi fiyatı.
ama uc tekerlekli tercihim degil malesef o sebepten ben ilgilenmedim ondan cvp atmadım.