Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen kullandın mı bende almayı düşünüyorum da doğru çıkıyor muArkadaşlar babystart tükürükten ovulasyon testi kullanan var mı?bazı soruların var da. .
Meraba cnm test naıl gidiyor ben de dün sipariş verdim sanırım hafta sonuna kadar elimde olur.çok heyecanlıyım uzun zamandır almayı düşünüyordum uygun fiyat bulunca aldım nasıl ovulasyonu yakaladın mı?Ben bugun aldım kızlar gittigidiyordan..
Regliyim suan ama yinede denedim guzel calısıyor cok pratik. Adetim biter bitmez hergun bakıp burada paylasıcam
107 tlye aldım en guzel ozelliği sınırsız kullanım olması ve pratik kullanımı
İnş hamiş kalmama vesile olur
Kızlar baska kullanan varsa hepberaber yazalım sonucları
merhaba canım hadi hayırlı olsun o zaman ins bu ay hepimiz guzel haberler alalımMeraba cnm test naıl gidiyor ben de dün sipariş verdim sanırım hafta sonuna kadar elimde olur.çok heyecanlıyım uzun zamandır almayı düşünüyordum uygun fiyat bulunca aldım nasıl ovulasyonu yakaladın mı?
Sağol cnm henüz elime geçmedi.gelişmeleri yaz ben 38 gün önce kürtaj oldum şuan korunuyorum şimdiden sipariş verdim alışmak için kullanımı zor diyorlar bir arkadaş daha almıştı iki gündür deniyor ama birşey anlamıyorum diye Yazmış o Yüzden merak ettim sen kullanabiliyor musun faydasını gördün mü diye? O linkte genellikle idrar testi KULLANILIYOR.sabahtan beri tükrükl testi ile ilgili topik var mı diye araştırıyorum ama yok burda senin Mesajı gördüm yazmak istedim Sağol cnm cevap içinmerhaba canım hadi hayırlı olsun o zaman ins bu ay hepimiz guzel haberler alalım
bugun 13.günümdeyim dunden beri kristalleşmeye başladı.resimdeki gibi yogun belirgin sekiller henuz yok.
otomatik takvimde cuma gunu ovu gorunuyor.bakalım bende heyecanla bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-ettikleriniz-in-paylam-alan.258935/page-4593
bu konuya gel cnm ordan takip edelim :)
evet cok yaygın değil bu test.o konuda bir arkadas daha kullanıyor..Sağol cnm henüz elime geçmedi.gelişmeleri yaz ben 38 gün önce kürtaj oldum şuan korunuyorum şimdiden sipariş verdim alışmak için kullanımı zor diyorlar bir arkadaş daha almıştı iki gündür deniyor ama birşey anlamıyorum diye Yazmış o Yüzden merak ettim sen kullanabiliyor musun faydasını gördün mü diye? O linkte genellikle idrar testi KULLANILIYOR.sabahtan beri tükrükl testi ile ilgili topik var mı diye araştırıyorum ama yok burda senin Mesajı gördüm yazmak istedim Sağol cnm cevap için
Arkadaşlar babystart tükürükten ovulasyon testi kullanan var mı?bazı soruların var da. .
Merhaba kızlar:) Ben de tükürükle ovulasyon testini araştırırken konuya geldim. Epey zaman olmuş kullandınız mı? memnun kaldınız mı? Araştırma içerisindeym alıp almama konusunda kararsız kaldım.Sağol cnm henüz elime geçmedi.gelişmeleri yaz ben 38 gün önce kürtaj oldum şuan korunuyorum şimdiden sipariş verdim alışmak için kullanımı zor diyorlar bir arkadaş daha almıştı iki gündür deniyor ama birşey anlamıyorum diye Yazmış o Yüzden merak ettim sen kullanabiliyor musun faydasını gördün mü diye? O linkte genellikle idrar testi KULLANILIYOR.sabahtan beri tükrükl testi ile ilgili topik var mı diye araştırıyorum ama yok burda senin Mesajı gördüm yazmak istedim Sağol cnm cevap için
CNm şimdi şöyle söyleyeyim.idrar testi gibi tam gününü anlayamıyorsun.ama ben bir süre kullandım.zaten adetlerim de düzenlidir çok şükür.otları görüyordum.sadece bu test yeterli değil .ben aynı zamanda ateş ölçme yöntemini de uyguladım.o şekilde daha başarılı olur.ama otları göremeyen arkadaşlarda vardı.bir de sınırsız kullanım diyor yA.o iş öyle değil.pilli bu.pili bitince değiştirme şansın Yok maalesef ama ben kırdım ve içini çıkartıp o şekilde kullanmaya devam ettim:)).Merhaba kızlar:) Ben de tükürükle ovulasyon testini araştırırken konuya geldim. Epey zaman olmuş kullandınız mı? memnun kaldınız mı? Araştırma içerisindeym alıp almama konusunda kararsız kaldım.
Yaaa bu kadar hızlı cevap için teşekkürler. Kaset test yapmak zor oluyor malum her istediğinde yapamıyorsun. Elimdeki kasetleri kullanayım bu tükürükle ovu testini biraz erteleyeyim madem. Bebiş geldi mi peki bu zaman zarfında?CNm şimdi şöyle söyleyeyim.idrar testi gibi tam gününü anlayamıyorsun.ama ben bir süre kullandım.zaten adetlerim de düzenlidir çok şükür.otları görüyordum.sadece bu test yeterli değil .ben aynı zamanda ateş ölçme yöntemini de uyguladım.o şekilde daha başarılı olur.ama otları göremeyen arkadaşlarda vardı.bir de sınırsız kullanım diyor yA.o iş öyle değil.pilli bu.pili bitince değiştirme şansın Yok maalesef ama ben kırdım ve içini çıkartıp o şekilde kullanmaya devam ettim:)).
Hala kullanıyor musun dersen uzun zamandır kullanmıyorum.memnun kalmadığımdan değil.ama şunu da söyleyeyim memnun kalmayan da çok.uzun süre kullanıp tecrübe kazanman gerek
:))) tükrük testi evet bu yönden biraz rahat sabah kalkıyorsun tükürüyorsun az biraz sonra ben işe gidiyordum akşam dönünce iyice kurumuş oluyordu.sonuca bakıp diğer günlerle karşılaştırıyordum.bir de şu var idrar testlerinin fotosunu çekip birbirleri ile karşılaştırman mümkün ama bunda öyle şansın Yok.görüntüye bakacaksın hafızanda tutacaksın ki ertesi günle karşılaştırabilesin:)Yaaa bu kadar hızlı cevap için teşekkürler. Kaset test yapmak zor oluyor malum her istediğinde yapamıyorsun. Elimdeki kasetleri kullanayım bu tükürükle ovu testini biraz erteleyeyim madem. Bebiş geldi mi peki bu zaman zarfında?
Zor zamanlar geçirmişsin ... İnşallah tez zamanda dileğin gerçekleşir canım...:))) tükrük testi evet bu yönden biraz rahat sabah kalkıyorsun tükürüyorsun az biraz sonra ben işe gidiyordum akşam dönünce iyice kurumuş oluyordu.sonuca bakıp diğer günlerle karşılaştırıyordum.bir de şu var idrar testlerinin fotosunu çekip birbirleri ile karşılaştırman mümkün ama bunda öyle şansın Yok.görüntüye bakacaksın hafızanda tutacaksın ki ertesi günle karşılaştırabilesin:)
Benim hikaye biraz uzun CNm 2.için uğraşıyorum bu 4 senede 4 kaybım var 2 tane de daha önce kaybım olmuştu.6 kaybım var.ben ateş yöntemini uyguluyorum senelerdir.hiç şaşmadı
Selamlar, benim de bir sorum var. Ateşi nereden ölçüyorsunuz? Dil altı mı yoksa alt taraftan mı?:))) tükrük testi evet bu yönden biraz rahat sabah kalkıyorsun tükürüyorsun az biraz sonra ben işe gidiyordum akşam dönünce iyice kurumuş oluyordu.sonuca bakıp diğer günlerle karşılaştırıyordum.bir de şu var idrar testlerinin fotosunu çekip birbirleri ile karşılaştırman mümkün ama bunda öyle şansın Yok.görüntüye bakacaksın hafızanda tutacaksın ki ertesi günle karşılaştırabilesin:)
Benim hikaye biraz uzun CNm 2.için uğraşıyorum bu 4 senede 4 kaybım var 2 tane de daha önce kaybım olmuştu.6 kaybım var.ben ateş yöntemini uyguluyorum senelerdir.hiç şaşmadı
Amin inşallah.rabbim dileyen herkese nasip etsin inşalşah.yok öyle hassas birşey değil seni topikte etiketleyeyim ilk sayfayı detaylı oku.orda tüm bilgiler mevcut.tek dezavantajı ovulasyonu tükrük testi yada idrar testi gibi önden kestirmen mümkün olmuyor.çatlafıktan sonra ateşten ovulasyon olmuş bitmiş diyebiliyorsun.o yüzden ateş yükselene kadar günaşırı düzenli ilişki şart.şimdi seni etiketliyorumZor zamanlar geçirmişsin ... İnşallah tez zamanda dileğin gerçekleşir canım...
Ateş ölçme yönteminde ne kullanıyorsun peki? Sanırım baya hassas bir alet ile ölçülmesi gerekiyor.
CNm seni de etiketleyeyim istersen topikte.ben dilaltı tercih ediyorum.daha hijyenik.Selamlar, benim de bir sorum var. Ateşi nereden ölçüyorsunuz? Dil altı mı yoksa alt taraftan mı?
Teşekkür ederim. İlgin için sağolAmin inşallah.rabbim dileyen herkese nasip etsin inşalşah.yok öyle hassas birşey değil seni topikte etiketleyeyim ilk sayfayı detaylı oku.orda tüm bilgiler mevcut.tek dezavantajı ovulasyonu tükrük testi yada idrar testi gibi önden kestirmen mümkün olmuyor.çatlafıktan sonra ateşten ovulasyon olmuş bitmiş diyebiliyorsun.o yüzden ateş yükselene kadar günaşırı düzenli ilişki şart.şimdi seni etiketliyorum
Rica ederim CNm etiketledim bildirimlerine bakabilirsinizTeşekkür ederim. İlgin için sağol![]()