Bacak ağrısı ve kahverengi akıntı

Meyracc

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2018
823
1.490
63
41
İstanbul
7 hafta 5 günlük gebeyim gecen hafta Vajinal ultrason sonrası kahverengi kanama basladı Dr gittim bebekte sorun yok vajinada biraz kanama olmuş dinlen dedi iğne yapıldı ve progestan kullanıyorum sabah aksam. Arada kesılsede camasırıma gelen camurumsu akıntı oluyor sanırım mantarda oldu kasıntı ve eksımık goruntusu de var. Bacaklarımdada agrı var. Halsızlıkten zor yuruyorum resmen. İkinci bebeğim ilkinde hic yasamadım bu konu endişelendiriyor yarın kontrolüm var bu yuzden acile gitmek istemiyorum . Bulantı göğüs te hassasiyet hat safhada bu durumda yaptığınız birsey var mi normalmı korkuyorum lütfen akıl verin.

Bende 7 hafta 1 günlük hamileyim. Bugün sabah kahverengi akıntım oldu halada devam ediyor. Doktora gittim kese ve kalp atışı duruyor. Ama kahverengi akıntı devam ediyor ve sag tarafımda kasıkda hafif bir agrı var. Progestan igne ve hao verdi biraz istiharat verdi. Cok endişeliyim hakkımızda hayırlısı olsun.

Benim 6 haftadan beri kahve lekelelenmem devam ediyor hatta gecen pazar bir su bardagi bir anda kahve kanama geldi doktora gittim iceride plasenta arkasinda kanama oldugunu ordan geldigini soyledi Bacak agrin zaten surekli var romatizma old icin

Benim 6 haftadan beri kahve lekelelenmem devam ediyor hatta gecen pazar bir su bardagi bir anda kahve kanama geldi doktora gittim iceride plasenta arkasinda kanama oldugunu ordan geldigini soyledi Bacak agrin zaten surekli var romatizma old icin
Suan kaç haftalık oldun. Ve kahverengi akıntı devame diyormu

Etmez mi
Benim iceride kanama alani var bu yuzden geliyor.
Bazen bir gun ara veriyor sonra hic musaiit misin diye sormadan apansiz geliyor
Cok sukur duse kalka 9 haftaya geldik Rabbim insallah 9 ayimizi da saglikla gosterir ve kucagimiza saglikla aliriz bebegimizi

İnşallah cnm. Rabbim herkesin evladını kucagına saglıcakla almayı nasip etsin inşallah

Bende 5-6 günlük hamileyim dün sağ kaşıkta aşırı bir ağrı a vardı belime vurdu ta agrısı yattım geçti ama hafif hafif sızlıyordu ardından aptest almaya gittim iç çamaşırında 3 damla kahverengi leke mi kan mı belli değil o vardı baktılar işte. Bana da rahmimde kan gözükmüyor dedi kalp duymadım şimdi kanama Yok ama gene sağ Kasım arıyo

İlk aylar normal bu kasık ağrıları, endişelenmeyin ve çok ta yormayın kendinizi arkadaşlar...Kahverengi akıntıdan ve açık pembe akıntıdan korkmayın. Dr.umun bana dedikleri bunlardı, sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.

Kızlar geçmiş olsun ben bolca dinlendim dikkat ettim bide ananas İyİ dediler onu yedim dusuk tehlikesi nı azaltıyor dedikleri ıcın çok sukur 14 hafta bitiyor suan sıkıntı yok Rabbim hepimizin evlatlarını kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…