Bacak Ağrısı

Jesilya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Kızlar, 36+5 deyim 2 aydır sol bacağımda inanılmaz bir ağrı var önce topallamaya başladım şimdi ise yürüteç olmadan yürüyemiyorum yada tekerlekli sandalye olmadan yürüyemiyorum. Yatakta sağa sola dönerken dehşet bir ağrı oluyor, üzerine hiiç basamıyorum. Doktor hamileliğe bağlı ortopedi ve kalp damar da görsün dedi ama onlardanda pek birşey çıkmadı. MR bakmak istemiyorlar. Bu durumu yaşayan var mı? Yani bu normal mi hamilelikten sorna falan geçer mi? 45 kiloydum hamile kaldığımda şimdi 60 oldum belki de ağırlık bir anda binip tek bir tarafta toplandığı için de olabilir ama bilmiyorum bir akıl verin ne yapmam lazım

Magnezyum- Potasyum dengesizliğinden oluyor bu gebelikte. Bende de olmuştu uykuda kramp girerdi çığlık çığlığa uyanırdım korkunç günlerdi. Muz, maden suyu, badem gibi yiyeceklere ağırlık verince geçmişti sanki.

Bir de bartolin kisti diye bir şey var diz arkasında oluşuyor şişkinlik ve ağrı yapıyor Ortopediye en kısa zamanda gidin derim çok geçmiş olsun

Magnezyum- Potasyum dengesizliğinden oluyor bu gebelikte. Bende de olmuştu uykuda kramp girerdi çığlık çığlığa uyanırdım korkunç günlerdi. Muz, maden suyu, badem gibi yiyeceklere ağırlık verince geçmişti sanki.

Bir de bartolin kisti diye bir şey var diz arkasında oluşuyor şişkinlik ve ağrı yapıyor Ortopediye en kısa zamanda gidin derim çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim, takviye kullanıyorum ve almaya çalışıyorum ancak bu kramp tarzı birşey değil, üzerine hiç basamıyorum sanki kramp sonrası kalan ağrı gibi daha yoğun ve güçlü. Ortopedi de bakmıyor MR bakılması gerek ama risk almıyorlar

Back
X