• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak damar tıkanıklığı

Ultrasonla bakıldı mı canım kesin dwtmi yani 5 sene önce oldu emzirdigim icin ben de iğne kullandim ve varis corabi giydim yüksek basınçlı vermişti bana doktor emzirme birakinca ecopirin kullanmaya basladim
Evet bakıldı yarına da kontrolüm var tekrar kedin dvt mi diye sorucam ama kasigimdan başlıyor herhalde ayağa kalkınca dik zor duruyorum ve zor yürüyorum 2 gündür normal mi acaba? Sen suan ne durumdasın peki gecti mi azaldı mı? Ağrısı çok fena bisey yatakta bile dümdüz ayagimi uzatıp uyuyamıyorum.

Evet bakıldı yarına da kontrolüm var tekrar kedin dvt mi diye sorucam ama kasigimdan başlıyor herhalde ayağa kalkınca dik zor duruyorum ve zor yürüyorum 2 gündür normal mi acaba? Sen suan ne durumdasın peki gecti mi azaldı mı? Ağrısı çok fena bisey yatakta bile dümdüz ayagimi uzatıp uyuyamıyorum.
Ilk günler öyleydi canım su an geçti tikanikli yüzde 60 civarinda acik su an en sonki ultrasonum da zamanla daha iyi olur

Ilk günler öyleydi canım su an geçti tikanikli yüzde 60 civarinda acik su an en sonki ultrasonum da zamanla daha iyi olur
Teşekkür ederim cvpladigin için canım Allah şifa versin hepimize zor bisey 🥺

Back
X