bacak ağrısı :(

mafas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
154
58
33
Merhaba kızlar 16 haftalık hamileyim ara sıra sol bacağımda uyuşma ve ağrı oluyor çok rahatsız edici kasılıyor gibi sanki bu durumu yaşayan var mı doktora danışsam kı bilemedim

Merhaba kızlar 16 haftalık hamileyim ara sıra sol bacağımda uyuşma ve ağrı oluyor çok rahatsız edici kasılıyor gibi sanki bu durumu yaşayan var mı doktora danışsam kı bilemedim

Canim sende erken baslamis. Magnezyum ilaci vermedi mi doktorun

doktorunla görüş.büyük ihtimalle magnezyum ve kalsiyum verecek. süt ürünleri tüketiyor musun?

ben kızımda çok bacak ağrısı çektim. oğlumun doğumuna az kaldı baştan beri bi bezi sirkeli su ile ıslatıp bacağıma sarıyorum. iyi geliyor

3 gün önce bacagimin kasilmasiyla ağlayarak uyandım ve 3gundur acısı kaldı zor yürüyorum. .senin haftalarindada çok yorulmusum da ağrıyor gibi olurdu masajla rahatlardim. Okadar kalsiyumdan zengin yiyecek içecek tuketmeme rağmen sonuç kaçınılmaz oluyor sanirim

3 gün önce bacagimin kasilmasiyla ağlayarak uyandım ve 3gundur acısı kaldı zor yürüyorum. .senin haftalarindada çok yorulmusum da ağrıyor gibi olurdu masajla rahatlardim. Okadar kalsiyumdan zengin yiyecek içecek tuketmeme rağmen sonuç kaçınılmaz oluyor sanirim
benim tavsiyemi uygula istersen. belki işe yarar

hamileliğimde gece uyurken kramplarım oluyordu ona magnezyum vermişti doktorum.

kramp harici bi bacak ağrısı çekmiştim ki hiç unutamam bir bacağım 3 gün boyunca ağrıdı. dayanamayıp ağlıyordum bile.
öyle bir kaç gün sürdü geçti çok şükür..

X