- 27 Ağustos 2021
- 497
- 216
- 33
- 27
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
bacak ve bel ağrısı normalmiş ablamlar da öylr derdi hep kötü düşünme karnın cok mu ağrıyorKızlar merhaba daha yeni hamile oldugumu öğrendim ama hissediyodum zaten fakat benim bacak bel ağrım çok kötü bişey yoktur dimi oğlumda hiç böyle yaşamadım ben korkuyorum açıkçası sanki boyle adet olcam sökülcem gibi çok ağrım var tövbe yarabbim başına gelen var mı?
Bilmiyorum kaç haftalıgım ama muhtemelen adet zamanım son adet tarıhımıde unuttum ağrılarım olunca test yaptım pozıtıf cıktıMerhaba kaç haftalik gebesiniz
Bacaklarım çok agrıyobacak ve bel ağrısı normalmiş ablamlar da öylr derdi hep kötü düşünme karnın cok mu ağrıyor
Benimde çatlatma iğnesin13. Günüm bacak ve kasık ağrım var adet gibiBilmiyorum kaç haftalıgım ama muhtemelen adet zamanım son adet tarıhımıde unuttum ağrılarım olunca test yaptım pozıtıf cıktı
Test yaptınız mı pekiBenimde çatlatma iğnesin13. Günüm bacak ve kasık ağrım var adet gibi
Evet testlerim silik çıkıyor iğne etkisi.olabilir ama gebelik olmayabilirTest yaptınız mı peki
Ama 13. Gün diyosunuz artık doğru sonuç verir çünkü bende zamanında yapmıstım çatlatma 12. Gün mü ne yapmıstım negatifti zaten sonrada adet okmustumEvet testlerim silik çıkıyor iğne etkisi.olabilir ama gebelik olmayabilir
Bugün yapmadim diğerleri bunlar çatlatma iğnesi etkisi oluyorAma 13. Gün diyosunuz artık doğru sonuç verir çünkü bende zamanında yapmıstım çatlatma 12. Gün mü ne yapmıstım negatifti zaten sonrada adet okmustum
Ee ne zaaman belli olucakBugün yapmadim diğerleri bunlar çatlatma iğnesi etkisi oluyor
Pazartesi günü kontrolüm var kan vereceğim regl olmazsam ama geliyor gibi hissediyorumEe ne zaaman belli olucak
İnşallah hayırlısı olur ben sımdı 2 tane test yaptım dünle birlikte 3 tane test pozıtıfPazartesi günü kontrolüm var kan vereceğim regl olmazsam ama geliyor gibi hissediyorum
5 aylık hamileyim ve bacak , bel ağrısından ölüyorum , hamilelikte normalmiş, doktora söyleyin size magnezyum yazsınKızlar yasıyan yok mu?
Valla hem kasık hem bacak mahfoldum uyuyamadım gece agrımdan dedim hatta adet mi olcam diyom ama 3 tane test yaptım pozıtıf5 aylık hamileyim ve bacak , bel ağrısından ölüyorum , hamilelikte normalmiş, doktora söyleyin size magnezyum yazsın
Bebek yerleşmeye çalışıyor o yüzden kasık ağrısı da normal , ileriki zamanlarda kasık ağrısı geçecek ama bacak ve bel aynen devam ediyor, magnezyum alarak biraz olsun rahatlayabilirsinizValla hem kasık hem bacak mahfoldum uyuyamadım gece agrımdan dedim hatta adet mi olcam diyom ama 3 tane test yaptım pozıtıf
Pazartesi kan vericem nasipse onuda söyliycem bide folik asit almam lazım artıkBebek yerleşmeye çalışıyor o yüzden kasık ağrısı da normal , ileriki zamanlarda kasık ağrısı geçecek ama bacak ve bel aynen devam ediyor, magnezyum alarak biraz olsun rahatlayabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?