- 27 Ağustos 2019
- 540
- 434
- 103
- 38
Amiinn. Her şey hepimizin gönlüne göre sağlıkla olsun inşallahMaşAllah sağlıkla kucağınıza alın inşAllah bize de dua edin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiinn. Her şey hepimizin gönlüne göre sağlıkla olsun inşallahMaşAllah sağlıkla kucağınıza alın inşAllah bize de dua edin![]()
merhaba canım ben bugün gittim kontrole uygulamaya göre 5+4 görünüyordu ama doktor 4 haftalık dedi henüz çok minik olmasına rağmen göründü haftaya tekrar gideceğim büyüme durumuna bakacak benim son aylarda reglimde gecikmeler olduğu için geç yumurtlamadan dolayı geç döllenme olmuş dedi çok şükür dış gebelik değilmiş :) haftaya da gidersem bilgi veririmMerhabalar uygulamaya göre bende 5+3 oldum ama hiç kan vermedim evde testlerle konturol ediyorum koyulaşmayı doktora daha gitmedim siz gitdikden sonra yaza bilirmisiniz?
Hayırlı olsun benimde sat 30 Ağustos aynı ağrılar var bende de üç gün oldu öğreneli hamıle olduğumu vajınal muayene oldunuz dgl mımerhaba canım ben bugün gittim kontrole uygulamaya göre 5+4 görünüyordu ama doktor 4 haftalık dedi henüz çok minik olmasına rağmen göründü haftaya tekrar gideceğim büyüme durumuna bakacak benim son aylarda reglimde gecikmeler olduğu için geç yumurtlamadan dolayı geç döllenme olmuş dedi çok şükür dış gebelik değilmiş :) haftaya da gidersem bilgi veririm
merhaba evet henüz çok küçük olduğu için normalde çok zor göründüHayırlı olsun benimde sat 30 Ağustos aynı ağrılar var bende de üç gün oldu öğreneli hamıle olduğumu vajınal muayene oldunuz dgl mı
çok çok amin güzel ama stresli bir süreçAnladım cnm kazasız belasız Allah kucağımıza almayı Nasıp etsin![]()
Evet öyle ya sabır lazım bu zaman içinde günler geçmiyor gıbıçok çok amin güzel ama stresli bir süreç
Ay çokk güzel gözün aydın canın sağlıkla ilerlesinmerhaba canım ben bugün gittim kontrole uygulamaya göre 5+4 görünüyordu ama doktor 4 haftalık dedi henüz çok minik olmasına rağmen göründü haftaya tekrar gideceğim büyüme durumuna bakacak benim son aylarda reglimde gecikmeler olduğu için geç yumurtlamadan dolayı geç döllenme olmuş dedi çok şükür dış gebelik değilmiş :) haftaya da gidersem bilgi veririm
Ne zaman gideceksin inşallah güzel haber alırsın sat tarihin nedir?Ay çokk güzel gözün aydın canın sağlıkla ilerlesininşallah bendede bir sorun olmaz korkuyorum
![]()
Benim son adet günüm 23 ağustos doktorada 11-12 ekimde gitmeyi düşünüyorumNe zaman gideceksin inşallah güzel haber alırsın sat tarihin nedir?
Mantikli benimde 10 unda tekrar kontrolum var erken gitmisim sukur ama minik mercimegimi gordumBenim son adet günüm 23 ağustos doktorada 11-12 ekimde gitmeyi düşünüyorum
Bende vajinal muayeneden korkuyorumMantikli benimde 10 unda tekrar kontrolum var erken gitmisim sukur ama minik mercimegimi gordum![]()
Canım bende de çok bel ağrısı oldu ilk haftalar işten ayrıldım o derece oldu zamanla geçiyor korkmaKızlar merhaba 5+4 oldum ama belim ağrıyor adet sancısı gibi. Beta 60 iki gün sonra 160 çıktı doktora gittim kese için erken bişey görünmedi 2 hafta sonra gel ağrın olursa gel dedi henüz 2 hafta geçmedi ve arada kasıklarda sol tarafta batma oluyor geçiyor ama belim dünden beri ağrıyor çok korkuyorum dış gebelik vs daha önce bebeğimi kaybettim ölü doğum oldu ondan sanırım tüm korkularım
Hic endise etme fark etmiyorsun bile aklin bebiste oldugu icin ben de vajinal oldumBende vajinal muayeneden korkuyorum
Ayyy canım inşAllah ya Allah razı olsunnnCanım bende de çok bel ağrısı oldu ilk haftalar işten ayrıldım o derece oldu zamanla geçiyor korkma![]()
Ay inşAllah karnımdan görünürde olmazsa da yapacak bişey yok bakalım haftaya gidicem bende çok heyecanlıyım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinHic endise etme fark etmiyorsun bile aklin bebiste oldugu icin ben de vajinal oldum
amin hepimizin inşallah :)Ay inşAllah karnımdan görünürde olmazsa da yapacak bişey yok bakalım haftaya gidicem bende çok heyecanlıyım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Akıntınız var mı acabaamin hepimizin inşallah :)
Akıntıniz nasıl acaba bende çok geliyor su gibiBenimde akıntım var ya o zaman normal canım bakalım doktor ne dicek güzel haberlerle gelirsin inşallah
akıntı var kremsi losyonumsu bazen de şeffaf bir akıntı ama pembe olmadığı sürece korkma dedi doktor,kahveremngi-sarı-beyaz bunlar normalmiş.Akıntınız var mı acaba