• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5+3 bel ağrısı lütfen yardımcı olur musunuz

Merhabalar uygulamaya göre bende 5+3 oldum ama hiç kan vermedim evde testlerle konturol ediyorum koyulaşmayı doktora daha gitmedim siz gitdikden sonra yaza bilirmisiniz?
merhaba canım ben bugün gittim kontrole uygulamaya göre 5+4 görünüyordu ama doktor 4 haftalık dedi henüz çok minik olmasına rağmen göründü haftaya tekrar gideceğim büyüme durumuna bakacak benim son aylarda reglimde gecikmeler olduğu için geç yumurtlamadan dolayı geç döllenme olmuş dedi çok şükür dış gebelik değilmiş :) haftaya da gidersem bilgi veririm

merhaba canım ben bugün gittim kontrole uygulamaya göre 5+4 görünüyordu ama doktor 4 haftalık dedi henüz çok minik olmasına rağmen göründü haftaya tekrar gideceğim büyüme durumuna bakacak benim son aylarda reglimde gecikmeler olduğu için geç yumurtlamadan dolayı geç döllenme olmuş dedi çok şükür dış gebelik değilmiş :) haftaya da gidersem bilgi veririm
Hayırlı olsun benimde sat 30 Ağustos aynı ağrılar var bende de üç gün oldu öğreneli hamıle olduğumu vajınal muayene oldunuz dgl mı

Ay çokk güzel gözün aydın canın sağlıkla ilerlesin❤️ inşallah bendede bir sorun olmaz korkuyorum
🥺

Kızlar merhaba 5+4 oldum ama belim ağrıyor adet sancısı gibi. Beta 60 iki gün sonra 160 çıktı doktora gittim kese için erken bişey görünmedi 2 hafta sonra gel ağrın olursa gel dedi henüz 2 hafta geçmedi ve arada kasıklarda sol tarafta batma oluyor geçiyor ama belim dünden beri ağrıyor çok korkuyorum dış gebelik vs daha önce bebeğimi kaybettim ölü doğum oldu ondan sanırım tüm korkularım
Canım bende de çok bel ağrısı oldu ilk haftalar işten ayrıldım o derece oldu zamanla geçiyor korkma 💜

Back
X