bacak arası için ağdaya gitmek

zeynep2012

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
280
48
Arkadaşlar bacak aramı tüy dökücü yada jiletle alıyordum tüyleri çok kalınlaştı ve gürleşti geçen makineyle almaya çalıştım kanadı çook acıdı dayanamadım ağda yapmak istiyorum ama kendim beceremem kuafördende utanıyorum kuaföre gidenler rica etsem biraz bilgi verebilir mi

Canım benim neyden utanıyorsun ? Kadın orada günde 25 kişinin bacak arasına ağda yapıyor. Özel bölgen inan onu hiç mi hiç ilgilendirmiyor. Bıkmış artık kadın cinsel organı görmekten. Utanılacak birşey yok. Kadının işi bu.. Sadece giderken kişisel temizliğine önem ver. Jilet ve tüy dökücü kremi önermiyorum kesinlikle. Ağda birkaç seans sonra tüylenmeni de azaltır. En temiz ve en güzel yöntem.

Canım benim neyden utanıyorsun ? Kadın orada günde 25 kişinin bacak arasına ağda yapıyor. Özel bölgen inan onu hiç mi hiç ilgilendirmiyor. Bıkmış artık kadın cinsel organı görmekten. Utanılacak birşey yok. Kadının işi bu.. Sadece giderken kişisel temizliğine önem ver. Jilet ve tüy dökücü kremi önermiyorum kesinlikle. Ağda birkaç seans sonra tüylenmeni de azaltır. En temiz ve en güzel yöntem.
Teşekkür ederim çok sağolun

X