Bacak botoksu

ayselimervik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2025
1
0
1
31
Merhabalar bacaklarımda lipödem var ama ameliyat olmaya çekiniyorum şu an. Aynı zamanda uzun yıllardır spor yapıyorum bu nedenle hem kaslı hem yağlı ve maalesef çok kalın görünüyor. Botoks ile kasları biraz küçültmek istiyorum daha önce bacak botoksu yaptıran var mı ? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz

Boyle bir seyi ilk kez duyuyorum, dellendin mi kizim, bacak kaslari butun vucudu tasiyor sakin sakin elleme. Kasini zayiflatirsin, 50 yasindan sonra yurumeye mecalin olmaz. Sakin ola ki kas kutleni azaltma, simdi bacagin ince gorunur ama ortayastan sonra turlu turlu problemler bogusursun. Onun yerine masaj yaptir duzenli, ayni parayi duzenli masaja verirsin.

Katılıyorum biz kadınlara son zamanlarda dayatılan güzellik algısından dolayı napacağımızı şaşırdım bacak falan bari ellemeyelim bende tavsiye etmiyorum g5 yaptırın onun yerine spor yapın farklı alternatif düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…