Bir tane kız arkadaşım var ama anlam veremediğim davranışları var. Bana sürekli bakımlı değilsin göndermeleri yapıyor

bakımdan kastı makyaj, oje, estetik işlemler, elbise, dikkat çeken kıyafetler falan. Bir de saçımın sürekli modelini rengini değiştirmem gerektiğini söylüyor. ( şu anda kaynak var dibi geldiği için biraz bakımsız duruyor ama genel olarak her gün dysonlayıp dikkat ediyorum) okula sabah 7 de uyanıp gidiyorum ve tüm gün öğrencilerle uğraşıyorum. Bu yüzden günlük hayatta çok sevsemde okulda elbise dikkat çekici kıyafetler topuklu falan çok giymiyorum. Daha çok rahat, özenli ama sade bir tarz tercih ediyorum.Bir de kıyafetlerim de hep kalitelidir, pahalı ucuz marka olarak değil ama kaliteli durur. Cildimde oldukça temiz rutin cilt bakımım haricinde ten makyajı yapmıyorum. Sadece rimel ruj bazen allık. Estetik olarak param ve ihtiyacım olsa tabiiki yaptırırm karşı değilim asla. Ama bir fotoğrafımı gösterdim laf arasında 3 ay önceki, bu sen misin,seni tanıyamadım,burada yanakların gözün daha gergin çekik duruyor İşlem mi yaptırdın dedi

bir kere bir şort denedim dedi ki “senin basenlerin var yoksa incesin” olmamış, başka al demek yerine böyle demesi biraz rahatsız etti. Bende kendisine bacaklarım kalın değil spor yapmamdan kaynaklı kaslı olduğunu söyledim. Kendisine gelecek olursak çok makyaj yapıyor ama sorunlu yoğun akne çukurları olan bir cildi var ben bu konuda hiçbir şey demedim sormadım roacutane kullanacağını söyledi. Zamanında baya kilo vermiş göbeği dar kıyaferlerde epey belli. Sahte parfüm kullanıyor. Pek kaliteli giyinmiyor. Estetik bir işlem geçirmiş tabi bunların hiçbirini ben ona söylemedim. Herkesin kendi tarzı. Genel olarak bakınca ise güzel bir kız. Yani hiç kıza şuran şöyle buran böyle demedim. Bakımlı diye anlattığı bir kızı örnek verirken spor salonuna full makyaj gelmesinden, ince çok zayıf olmasından ve sürekli dolgu botoks yaptırmasından bahsetti. Bunlar dışında kızla iyiyiz cömert, misafirperver, hoşsohbet,eğlenceli, yardımsever, ince düşünceli. Ve bu şehirdeki tek arkadaşım.