Bacak boyu

aydnflzzz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2023
5
0
1
29
27+3 haftalık gebeyim doktor bacak sağ femur 50 mm sol femur 24 mm dediler cok uzuldum ne derecedir acaba

Niye ayrı ölçüm yaptılar. Daha önceden böyle bi problem var mıydı? Ben de hamileyim 25+0 ım. Hiç iki femuru ayrı ölçmediler.

Niye ayrı ölçüm yaptılar. Daha önceden böyle bi problem var mıydı? Ben de hamileyim 25+0 ım. Hiç iki femuru ayrı ölçmediler.
Bilmiyorum perinatoloji gittim bu şekilde detaylı bakıldı ben anlamadım napcam bilemedim kal geldi ama doğum az kaldi allahtan umut kesilmez çocuğumdan nasıl vazgeçeyim ama bu şekilde bacak boyu kisaligi var tek taraflı geride kalmış dedi

27+3 haftalık gebeyim doktor bacak sağ femur 50 mm sol femur 24 mm dediler cok uzuldum ne derecedir acaba
Kızıma da dediler ama ölçü vermediler.hatta muane gitigimi doktor hii sana demedi mi ne dedim geçen gün daha detaylı ultrason çektim yani bebeğinin bı bacağı kısa dedi çok üzüldüm eşime tek dedim 28 haftalık vardım sonra kizim doğdu çok şükür ki bir sıkıntı yoktu.sonra kızımın kalça çıkığı vardı oda çok şükür geçti demen oki belki yanılma payı vardır.canim inşallah öyledir

Umarım benimde öyle olur farklı farklı denildi insan evladı olunca bir konduramiyor bilemedim bende ne yapacağımı gerçeklik payı ne kadar hiç bilmiyorum

Umarım benimde öyle olur farklı farklı denildi insan evladı olunca bir konduramiyor bilemedim bende ne yapacağımı gerçeklik payı ne kadar hiç bilmiyorum
Çok iyi anlıyorum seni ben de çok kötü olmuştum Allah büyük sen başka bir doktora görün geçen yıl da eltimin oğluna engelli çocuk alalım demiş eltimide tabbi almadı.masallah oğlu çok akılı bı çocuk

İnşallah öyledir Allahını hazine çok şükür tabi sizin adınıza sevindim bende anlam veremedim dogumuma daha 2.5 ay var umarım bu süreçte hersey iyi gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…