- 11 Mart 2015
- 76
- 11
- 34
- Konu Sahibi Yakamoz6872
Kızlar Merhaba şuana kadar üye değildim ve burdaki yorumları okuyordum uzun bir süre önce göğüs dolgusu yaptırdım memnunum şimdi bacak dolgusu yaptırmayı düşünüyorum tecrübelerinizi paylaşırmısınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar arastiriyorum bende sikayet olmayan dok.ariyorum ..ahmet islam varmis ama hic fikrim yok fikri olan var mi buradan biri ahmet islama olmustu sanirim memnun mu acabaKızlar Merhaba şuana kadar üye değildim ve burdaki yorumları okuyordum uzun bir süre önce göğüs dolgusu yaptırdım memnunum şimdi bacak dolgusu yaptırmayı düşünüyorum tecrübelerinizi paylaşırmısınız?
kizlar arastiriyorum bende sikayet olmayan dok.ariyorum ..ahmet islam varmis ama hic fikrim yok fikri olan var mi buradan biri ahmet islama olmustu sanirim memnun mu acaba
Merhaba ben de bacak dolgusu yaptırmak istiyorum ama kime nasıl yaptırayim bilemiyorum biraz anlatır misiniz ağrınız acınız oldu mu kaça yaptırdınız??Canim ben yaptirdim 6 ay kadar oldu aqualift dolgu yaptirdim hicbir sıkıntım yok
Merhaba ben de bacak dolgusu yaptırmak istiyorum ama kime nasıl yaptırayim bilemiyorum biraz anlatır misiniz ağrınız acınız oldu mu kaça yaptırdınız??
Teşekkür ederimCanim agrim sizim olmadi ama icimde dolgunun yer edindigini hissettim ben Mehmet Akgun'e yaptirdim tatlim igne giren yerlerde hafif morluklar olusuyo fiyat ve bilgileri ozelden atarim
Bende Mehmet Beyin hastasıyım yaklaşık 6 ay bitti ve hiç sorunum yok şikayet edenide görmedim :)kizlar arastiriyorum bende sikayet olmayan dok.ariyorum ..ahmet islam varmis ama hic fikrim yok fikri olan var mi buradan biri ahmet islama olmustu sanirim memnun mu acaba
hangi mehmet by.yeri nerede?Bende Mehmet Beyin hastasıyım yaklaşık 6 ay bitti ve hiç sorunum yok şikayet edenide görmedim :)
olsa da paylaşsam kıızz :)Kızlar Merhaba şuana kadar üye değildim ve burdaki yorumları okuyordum uzun bir süre önce göğüs dolgusu yaptırdım memnunum şimdi bacak dolgusu yaptırmayı düşünüyorum tecrübelerinizi paylaşırmısınız?
hangi mehmet by.yeri nerede?
Reklam:)))))
Mehmet Akgün'ün hastasıyım Ankara Kızılayda :)
Merhaba şuanne durumdasınız merak ettimmerhaba, ben bundan bir hafta once Bursada Bacak dolgusu yaptırdım. Lıposuction ve daha sonrada lipofilling islemi yapıldı . alınan yaglar arındırılarak ıyı olan hucreler dız altında olan bosluga enjekte edıldı. ınternetten okudugum yorumlar ve izledıgım video lardan cok kolay bır ıslem gıbı gozuksede aslında oyle degıl. Ben ameliyattan sonra bılseydım bu kadar agrılı olucagını yaptırmazdım dedım ve bu sureci herkesle paylasmak ıstedım cunku bende arastırdıgım zaman yeterlı bılgıye ulasamıyordum. amelıyat 2.5 saat surdu ve cıktıgımda muthıs bır agrı vardı bacaklarımı kıpardatamıyordum. amelıyattan 4 saat sonra kadar yurumem gerektıgını soyledı doktor ve bı rarkadasım yardımıyla yurumeye calıstım. bır hafta boyunca gece her ıkı saatte bır uyanıp yurume ıhtıyacı duruyorsunuz cunku bacakta odem var ve fazla oynatamadıgınız ıcın uyusuyor ve agrıyor. ust bacaklarda morluk var asagıda yag enjekte edılen yerlerde ıse yer cekımınden dolayı size aitmıs gıbı hıssermıyorsunuz. korse gıymek cıkarmakta sancılı. 6 yerden gırıs yapılmıs ve her bırınde bır dıkıs var zamanla erıycekmıs doktorun dedıgıne gore. Operasyon cok basarılı gectıgını soyluyor doktor ama yenıden belırtıyorum bu kadar agrılı olucagıbnı bılsem asla ypatırmadım. burdan yorumlara baktım ınsanlar agrı olmaıdgını soylemıs ınanamadım. diz kapagımınaltından baslayan bosluk dolduruldu ve sımdı daha duz bacaklarım var gıbı gozukuyor ama bu yag'ın bır kısmının erıyecegını bılıyorum ve sonuc olarak deger mı degmez mı suan ıcın bırsey dıyemıyorum. ıns diz altında ki bosluk zamanla acıklmaz ve bende keske yaptırmasaydım demem. 10 gun oldu amelıyatı olalı ve bugun ıse gerı dondum ne cok oturabılıyorsunuz nede cok ayakta durabılıyorsunuz. bol bol sıvı tuketmek gerekıyor odemı atabılmek ıcın. umarım sorularınızı ve merakınızı gıderebılmısımdır. sımdıden hepınızıe cok gecmıs olsun.