Bacak estetiği bunaldım artık

selinoks

Bazenler cogalıyor bazen
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
190
43
18
Merhaba Kızlar...

Benim 15 yaşından beri en büyük derdim bacaklarım lisede hiçbirzaman etek giyemedim bacaklarım yuzunden dalga geçildiği için..
şuan 24 yasındayım ve yönetici asistanlığı yapıyorum toplantılara gittiğimde sürekli pantolon giyiyorum bacaklarım inanılmaz kalın ve batık dolu bu zaman kadar bacaklarım yuzunden giyinemedim ne denize ne havuza gittim çünkü bacaklarıma bakılıyor direk rahatsız oluyorum ben 58 kiloda 170 boyundayım bacak estetiği olmak istiyorum ama korkuyorum ya sonuç istediğim gibi olmazsa ? ya da daha kotu olursa... :(

Son düzenleme:
Merhaba Kızlar...

Benim 15 yaşından beri en büyük derdim bacaklarım lisede hiçbirzaman etek giyemedim bacaklarım yuzunden dalga geçildiği için..
şuan 24 yasındayım ve yönetici asistanlığı yapıyorum toplantılara gittiğimde sürekli pantolon giyiyorum bacaklarım inanılmaz kalın ve batık dolu bu zaman kadar bacaklarım yuzunden giyinemedim ne denize ne havuza gittim çünkü bacaklarıma bakılıyor direk rahatsız oluyorum ben 58 kiloda 170 boyundayım bacak estetiği olmak istiyorum ama korkuyorum ya sonuç istediğim gibi olmazsa ? ya da daha kotu olursa... :(

Sevgili Selinoks,

Bacaklardaki şekil bozukluğunun psikolojinize etkisinde son derece haklısınız. Maalesef sıkıntılı bir durum. Eğer bacak kalınlığınız yağ dokusundan kaynaklanıyorsa tedavi şansı var, bu sebeple mutlaka muayene olmanız gerekir. Sonuçların kötü olmaması için estetik cerrahın tecrübesi çok önemlidir, unutmayın lütfen bunu. Daha önce yaptığı benzer operasyonların sonuçlarını görmeniz bir anlamda tecrübeye tanıklık etmek olacaktır. Sizin için bu konuda yapabileceğimiz bir şey olursa lütfen bizimle paylaşın. Memnuniyetle yardımcı olacağımızdan şüpheniz olmasın.. Yaz mevsimine daha güzel bacaklarla girmek en doğal hakkınız..

Sevgiyle kalın..

Doç. Dr. Tayfun Türkaslan

Merhaba Kızlar...

şuan 24 yasındayım ve yönetici asistanlığı yapıyorum toplantılara gittiğimde sürekli pantolon giyiyorum bacaklarım inanılmaz kalın ve batık dolu bu zaman kadar bacaklarım yuzunden giyinemedim ne denize ne havuza gittim çünkü bacaklarıma bakılıyor direk rahatsız oluyorum ben 58 kiloda 170 boyundayım bacak estetiği olmak istiyorum ama korkuyorum ya sonuç istediğim gibi olmazsa ? ya da daha kotu olursa... :KK43:
kizlar toplu yaptirirsak indirim olur haberleselim

Merhaba Kızlar...

şuan 24 yasındayım ve yönetici asistanlığı yapıyorum toplantılara gittiğimde sürekli pantolon giyiyorum bacaklarım inanılmaz kalın ve batık dolu bu zaman kadar bacaklarım yuzunden giyinemedim ne denize ne havuza gittim çünkü bacaklarıma bakılıyor direk rahatsız oluyorum ben 58 kiloda 170 boyundayım bacak estetiği olmak istiyorum ama korkuyorum ya sonuç istediğim gibi olmazsa ? ya da daha kotu olursa... :KK43:
Benimde sorunum parantez bacak:( bol pantolon ve esofman giymekten biktim.

Back
X