32 haftalık hamileyim.gece uyurken yada sabah yataktayken sağ kasığımda apandist ağrısı gibi bir ağrı oluyor ve daha sonra sağ ayağım tamamen kasılıyor.kısa sürüyor ama o an çok kötü oluyor bacağımı hareket ettiremiyorum.hamileliğinde böyle birşey yaşayan var mı?
merhaba allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu birşey sorabilir miyim bilginiz varsa çok sevinirim benim 1 hafta önce adet günümdü biteli 8 gün oldu reglimin 3. günü eşimle beraber olduk 2 aydır korunmuyoruz çocuk istiyoruz reglim zaten 3 gün sürer neyse dün birde bu gün sabah sol kasığımda pıt pıt damar atmaları oldu bu kadar erken olur mu bilemiyorum ama acaba gebelik belirtisi olabilir mi nette öle yazıo :s
merhaba allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu birşey sorabilir miyim bilginiz varsa çok sevinirim benim 1 hafta önce adet günümdü biteli 8 gün oldu reglimin 3. günü eşimle beraber olduk 2 aydır korunmuyoruz çocuk istiyoruz reglim zaten 3 gün sürer neyse dün birde bu gün sabah sol kasığımda pıt pıt damar atmaları oldu bu kadar erken olur mu bilemiyorum ama acaba gebelik belirtisi olabilir mi nette öle yazıo :s
slm dostlar. umarım kolay kurtulursunuz sıkıntılrınızdan ve sağlıkla alırsınız bebelerinizi kucağınıza.
ben de hamileyken yaşadım çok fazla kasılma ve krampları. canım çıkacak gibi oluyordu.
çok iyi dr um vardı o yüzden bilgilerimi herkesle paylaşıyorum korkmadan.
mağnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor ve de hap yada toz kullanıyorsunuz. ben hapını daha çok sevmiştim. mağnezyum diasporal yemekten önce ağzına alıyorsun eriyor. yarım saatte eriyor ancak.
gerçekten de etkili. bi deneyin bence. devlet desteklemiyordu önceden sanırım yine parayla alıyorsunuzdur.