Bacak kıllarrı :(

Lheryoteon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
3
0
25
Merhaba adım melda 15 yasındayım her genc gibi bnimde kıllarla basım dertte buraya danısmak istedim belki gecici bi cözüm bulurm diye.Bacak kılları benm icin büyük sorun araştırdım epilasyon yapıyolarmıs öyle gidiyormus ama yaşım kücük olduğuu icin yapamıyorm en az 18 olman lazımmıs bnde tüy dökücü sprey veya kremleri kullandm hep ama en fazla 1 hafta belki daha az sürede tekrar cıkıyo e bu yüzden hep pantolon giyiyorm anlamadığım bnm yasımdaki kızlara bakıyorm bacakları pürüzsüz bir tane bile kıl yok tatile gittiğimdede dikkatimi cekti ya bunlar napıyorda böle pürüzsüz yapıyolar belki yardımcı olabilirsnz diye düsündüm kalıcı olmasada biraz daha uzun süre cıkmaması icin ne yapmalıyom siz benim yaşımdayken neler kulanıyordunz ? Yardım ederseniz cok minettar olurum :)

Annene danissa idin keşke önce.. daha ilk seferde tüy dokucu yada jilet gibi tüyleri daha da koklestirip kalinlastiran yöntemden uzak tutmaya çalışmalıydı.. söyle sana ağda yapsin bir sonraki sefere..

Annene danissa idin keşke önce.. daha ilk seferde tüy dokucu yada jilet gibi tüyleri daha da koklestirip kalinlastiran yöntemden uzak tutmaya çalışmalıydı.. söyle sana ağda yapsin bir sonraki sefere..
hangi ağda türleri iyi önerebileceğiniz bir marka varsa dikkate alacağım :)

hangi ağda türleri iyi önerebileceğiniz bir marka varsa dikkate alacağım :)

Marketlerde satılıyor set halinde 25-30 lira.. ağda ısıtma makinası.. kartuşları da yanında.. markası önemli değil.. hepsi sir nede olsa.. kartusun bitince tekli olarak satılıyor tanesi 4-5 liradan.. ayda bir kullansan yeter.. bir de öneri; ağda sonrasında, sir ağda temizleme ve bakım yağı al ve kullan.. 3-5 gece temizledigin bölgeye masaj yaparak sür.. tüylerin hem geç çıkar, hemde batigin filan olmaz..

Tatlim benim yasin daha kucukmus neden tuy dokucu kullandin :KK43: Keske annene danissaydin agdayla baslasaydin ilerde de rahat ederdin.Bende jilet vurdum 14-15yasinda ormana dondu bacaklarim ama agda en rahati.Ablandan annenden yardim alarak agda yap en basta biri yardim etsin cunku kendin zorlanabilirsin daha sonra kendin yaparsin :) Roll on agda makinesi cok kullanisli fise takiyorsun 30-40dakikada eriyor surersin bide toptan metrelik agda bezi al yeter :) Sonrasinda da bebe yagi surebilirsin :21:

en güzeli agda sen yapamazsa abln yada anneden yardım al yada kuaföre gidebilriisn

X