Sağ olun. Çok korkuyorum önceki gibi düşük olacak diye Allah herkese yavrusunu sağlıkla huzurla kucaklamayı nasip etsin.Yerleşme ağrısı diye geçiyor. Bende dahil genelinde ilk haftalarda buna benzer sancılar cok. Korkma ilk zamanlar böyle
Reglimin son gununden itibaren 7 gün içinde gün aşırı ilişki yaşadım afedersiniz. 2 kere spermler kaçtı bence. 10 gündür sol kasığımda agri oluyor. Reglime 6 gün var.Yerleşme ağrısı diye geçiyor. Bende dahil genelinde ilk haftalarda buna benzer sancılar cok. Korkma ilk zamanlar böyle
Erken gebelik testi sipariş ettim 2 tane gelmesini bekliyorum bu gun yarın gelecekBunun için bişey diyemiyorum çünkü regl belirtileri ve erken gebelik belirtileri o kadar çok benziyor ki ayırmak imkansız gibi hep regl olucam diye bekliyordum bütün belirtilerim vardı ve testimi pozitif görmüştüm. Tek yapman gereken adetin gecmesını beklemen ve sonra test yapman diğer türlü anlaman biraz zor
Merhaba benimds adetim 5 gun gecikti sonrasinda ilk gun kahve kirmizj bi leke geldi 2. Gunde kahverengi geldi ama cok az ikiside. Bugunse hic bisey yok beyaz akinti var sadece ve sol kasigim batiyor agriyo dizime vuruyo sanki gebelik icin ihtimal.olabilir miBunun için bişey diyemiyorum çünkü regl belirtileri ve erken gebelik belirtileri o kadar çok benziyor ki ayırmak imkansız gibi hep regl olucam diye bekliyordum bütün belirtilerim vardı ve testimi pozitif görmüştüm. Tek yapman gereken adetin gecmesını beklemen ve sonra test yapman diğer türlü anlaman biraz zor
Oda malesef çok değişkenErken gebelik testi sipariş ettim 2 tane gelmesini bekliyorum bu gun yarın gelecekbilmiyorum bu gün hep forumda gezindim. Açıkçası çok umitlendim. Erken gebelik testinde adete 3 4 gun kala çıkar değil mi
Merhaba benimds adetim 5 gun gecikti sonrasinda ilk gun kahve kirmizj bi leke geldi 2. Gunde kahverengi geldi ama cok az ikiside. Bugunse hic bisey yok beyaz akinti var sadece ve sol kasigim batiyor agriyo dizime vuruyo sanki gebelik icin ihtimal.olabilir mb
Ben yerleşme kanamasını hiç yaşamadım. Ama çevremdekilerden duyduğum kadarıyla anlattığın yerleşme kanamasına cok benzıyor kanaman hala devam etmiyorsa tabi adet gibi. Bi test yap derim olma ihtimalin yüksekMerhaba benimds adetim 5 gun gecikti sonrasinda ilk gun kahve kirmizj bi leke geldi 2. Gunde kahverengi geldi ama cok az ikiside. Bugunse hic bisey yok beyaz akinti var sadece ve sol kasigim batiyor agriyo dizime vuruyo sanki gebelik icin ihtimal.olabilir mi
Ve 5 haftalığız yazmışsınız öyle yazınca acıkcası sizi hamile sandım ama daha kesin bişey yokmuşErken gebelik testi sipariş ettim 2 tane gelmesini bekliyorum bu gun yarın gelecekbilmiyorum bu gün hep forumda gezindim. Açıkçası çok umitlendim. Erken gebelik testinde adete 3 4 gun kala çıkar değil mi
Benim soruya başka bi arkadaş yorumla soru yazınca siz ben sanarak cevap vermişssiniz :) bende araya girmedim karışıklık olmuş :) ben 5 haftalığım gerçekten :)Ve 5 haftalığız yazmışsınız öyle yazınca acıkcası sizi hamile sandım ama daha kesin bişey yokmuş
Maalesef idrar testinde gebelik cikmadi kan verdim bendeBen yerleşme kanamasını hiç yaşamadım. Ama çevremdekilerden duyduğum kadarıyla anlattığın yerleşme kanamasına cok benzıyor kanaman hala devam etmiyorsa tabi adet gibi. Bi test yap derim olma ihtimalin yüksek
İyi yapmışsınız en kesin çözüm. Hayırlısı olsun hakkınızdaMaalesef idrar testinde gebelik cikmadi kan verdim bende
Çok pardon o zaman karıştıBenim soruya başka bi arkadaş yorumla soru yazınca siz ben sanarak cevap vermişssiniz :) bende araya girmedim karışıklık olmuş :) ben 5 haftalığım gerçekten :)
Yine cikmayacak biseyİyi yapmışsınız en kesin çözüm. Hayırlısı olsun hakkınızda
Olabilir tabikiiiMerhaba benimds adetim 5 gun gecikti sonrasinda ilk gun kahve kirmizj bi leke geldi 2. Gunde kahverengi geldi ama cok az ikiside. Bugunse hic bisey yok beyaz akinti var sadece ve sol kasigim batiyor agriyo dizime vuruyo sanki gebelik icin ihtimal.olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?