bacaklarda kramplar.

ilgi ve özen istemiyorum aslında :) istediğim şeyler ilgiye mi giriyor. ben normal haklarımı istiyorum ama :)

Haklısın ama artk onlarda okadar çok hastayla uğraşmaktan asabiyete bağlamışlar . Ben sorunlu bi hamilelik geçiriyorum eger ki doktorm bu kadar detayli ilgilenmsydi gebelgm bu sürece gelmzdi die dusunyrum ins bebeklerimizde saglıklı doğar

Haklısın ama artk onlarda okadar çok hastayla uğraşmaktan asabiyete bağlamışlar . Ben sorunlu bi hamilelik geçiriyorum eger ki doktorm bu kadar detayli ilgilenmsydi gebelgm bu sürece gelmzdi die dusunyrum ins bebeklerimizde saglıklı doğar

ewet orası öle. off biilemiyorumm

merhaba yaklaşık1 haftadır gece uyurken sağ yada sol bacagıma ama genellikle sağ bacagım aniden kramp giriyor ve uyanıyorum o acıyla bir süre kımıldatamıyorum sonra kendiliğinden geçiyor. Ama gece uykum parça pinçik oldu ve çok cnm yanıyor. Sabak yataktan kalktıgımda sanki bir önceki günden cok yorulmusumda dinlenememişim gibi bir agrı oluyor dizimden aşagısında. Bu arada 27 haftalık hamileyim. Süt 3 bardak hergün içiyorum. Ama ne yazık ki bu kasılmalara maruz kalıyorum genede.. Sizde de aynı sorunu yaşayan var mı? Nasıl bir çözüm buldunuz? :50::50::50:

canım bu krampları söyle doktoruna kalsiyum yazıyor birşey daha vardı galibada unuttum hamileyken benim bacağımada girmişti kramp

epeydir kramplarım var benimde :( bu sabah ki kramp öyle sinir bozucuydu ki akşama kadar sızısı devam etti , ama bi gün önce beslenmemde kalsiyum az almışsam daha etkili oluyo farkındayım :S beslenmeye dikkat etmek lazım ben ilaç almak istemiyorum şimdilik

Back
X