Merhaba bacaklarım çarpık mı yıllardır etek elbise giyemiyorum Eki Görüntüle 3709050
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yaniShop mu yaptınız
Ne demek istediniz anlamadım neden shop yapayımShop mu yaptınız
Ne demek istediniz anlamadım neden shop yapayım
İlk fotoğraf oynanmış gibi duruyor o yüzden sordum tuhaf bi duruş var çarpıklıktan ziyade çekimden kaynaklı herhalde. İkinci fotoğrafta daha Düzgün çıkmış ama çarpık duruyor evet tedavisi vardır belki araştırdınız mı?Nasıl yani
Tedavisi ameliyat vsİlk fotoğraf oynanmış gibi duruyor o yüzden sordum tuhaf bi duruş var çarpıklıktan ziyade çekimden kaynaklı herhalde. İkinci fotoğrafta daha Düzgün çıkmış ama çarpık duruyor evet tedavisi vardır belki araştırdınız mı?
Yani orası öyle evet ama giydiğim zaman çarpık bacak denilir miKimin neresi mükemmel ya. Giy gitsin herkes De durup senin bacaklarını incelemesin bosver![]()
Bu mu başladı dediğiniz şey belki de benim en büyük sorunumŞimdi de bu mu başladı![]()
İyi de biri çıkıp çarpık diyecek, diğeri yok öyle bir şey diyecek ve daha çok etkileneceksin.Bu mu başladı dediğiniz şey belki de benim en büyük sorunum
Denilse de kime ne bize ne .Yani orası öyle evet ama giydiğim zaman çarpık bacak denilir mi
Hayır herkesin kendi fikri ve merak ediyorumİyi de biri çıkıp çarpık diyecek, diğeri yok öyle bir şey diyecek ve daha çok etkileneceksin.
Bence güzel görünüyor, çok dert etmene gerek yok.Hayır herkesin kendi fikri ve merak ediyorum
Ben kabul ediyorum ama insanların düşünceleri sanırım daha önemliDenilse de kime ne bize ne .
Benim bacaklarım da selülit var zayıf olmama rağmen basenlerim geniş oturduğum zaman yayık ayran gibi duruyorböyle yaratılmışım yani spor yapınca da kasa dönüyor. Sen de böyle yaratilmissin kusur aramak yerine kabul et olsun bitsin . Tum dekolte giyenlerin memesi mükemmel olmuyor çoğunun , crop giyenlerin hepsi gobeksiz değil, tayt giyenlerin hepsinin popo şaha kalkmış değil. O yüzden sen de giy gitsin
Siz bu konuyu aynı fotoğraflar ve farklı bir üyelik adıyla aylar önce de açmıştınız. Yorum da yapılmıştı konunuza.Merhaba bacaklarım çarpık mı yıllardır etek elbise giyemiyorum Eki Görüntüle 3709050
Evlisin sanırım. Benim esim dışında kimin ne düşündüğü hiç umrumda değil seninde öyle olsun. Ben 1.60 boyundayim eşim 1.85 uzun olsaydım seni sevmezdim diyorBen kabul ediyorum ama insanların düşünceleri sanırım daha önemli
Siz bu konuyu aynı fotoğraflar ve farklı bir üyelik adıyla aylar önce de açmıştınız. Yorum da yapılmıştı konunuzao
nerden biliyorsunSiz bu konuyu aynı fotoğraflar ve farklı bir üyelik adıyla aylar önce de açmıştınız. Yorum da yapılmıştı konunuza.
O zaman sizi çok rahatsız ediyorsa kendiniz hoşlanmadığınız için ameliyatı seçebilirsiniz başkalarının yorumları için değil. Tamamen kusursuz insan çok az zaten bir de eskidendi bu yorumlar banada bekarken senelerce çok zayıfsın dendiği için giymiyordum ama sonra umursamadım hiç.Tedavisi ameliyat vs
Evlisin sanırım. Benim esim dışında kimin ne düşündüğü hiç umrumda değil seninde öyle olsun. Ben 1.60 boyundayim eşim 1.85 uzun olsaydım seni sevmezdim diyorböyle herkesin dediğine takılırsan ohoo zor yaşarsın
Ameliyat olma şansım yok malesefO zaman sizi çok rahatsız ediyorsa kendiniz hoşlanmadığınız için ameliyatı seçebilirsiniz başkalarının yorumları için değil. Tamamen kusursuz insan çok az zaten bir de eskidendi bu yorumlar banada bekarken senelerce çok zayıfsın dendiği için giymiyordum ama sonra umursamadım hiç.