- Konu Sahibi irem.angel
-
Slm..İrem angel'ın yzdığın dertten ben de müzdaribim.Bacaklarımın yumuşak,şekili özellkle yukarı doğru çok fena.İç baldırlarım özellkle yumuşacık:)Göğüs ucu problemi de var.Malesef bende de aynı sorunlar var ve kafamı takıp duryrm.Br çözüm bulabilen var mı,ya da hrhangi br şey duyan?
arkadaşlar doğru yere mi konu açıyorum bilmiyorum ama kilolarımdan, bacaklarımdan ve göğüslerimden şikayetçiyim(
kilo herkeste olabilir, verilebilir hadi onu geçtim ama bacaklarım çok kalın ve yukarı doğru gittikçe çok şekil bozuklukları var. sadece kalın ve şişmanlık değil yani. selülit çok var. sanki onnda da öte daha şekilsiz. düz şişman, kalın değil yani. nasıl halledebilirim bunu. kilo versem bile bu şekil bozukluğu ve kalınlık gitmeyecek diye düşünüyorum. ne yapabilirim acaba.
göğüs ucumun içerde olması da ayrı bir der. offfffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffff..
neler dersiniz?
kılo veremnıı sporla desteklemezsen ve bunu ozellıkle bacaklarına yogunlastırarak yapmazsan bu sonuc hepmızde olusabılıcek sonuc canımm benımde ıc bacak kımımda sıkıntılar vardı selulıt dahıll tabe ve dızıme yakın kısmı resmen ıcıne cokuk vazıyetteydııı bacakalrıma ozellıkle ıc bacak kaslarımı calıstırıyorum nerdeyse yok olduu ben zayıflama gruplarında 1 takımdayım sıkıntın olursa egzersız konusunda yardım ederımm
arkadaşlar doğru yere mi konu açıyorum bilmiyorum ama kilolarımdan, bacaklarımdan ve göğüslerimden şikayetçiyim(
kilo herkeste olabilir, verilebilir hadi onu geçtim ama bacaklarım çok kalın ve yukarı doğru gittikçe çok şekil bozuklukları var. sadece kalın ve şişmanlık değil yani. selülit çok var. sanki onnda da öte daha şekilsiz. düz şişman, kalın değil yani. nasıl halledebilirim bunu. kilo versem bile bu şekil bozukluğu ve kalınlık gitmeyecek diye düşünüyorum. ne yapabilirim acaba.
göğüs ucumun içerde olması da ayrı bir der. offfffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffff..
neler dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?