bacaklarım ve kilolarım

irem.angel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
22
0
86
İstanbul
arkadaşlar doğru yere mi konu açıyorum bilmiyorum ama kilolarımdan, bacaklarımdan ve göğüslerimden şikayetçiyim :((

kilo herkeste olabilir, verilebilir hadi onu geçtim ama bacaklarım çok kalın ve yukarı doğru gittikçe çok şekil bozuklukları var. sadece kalın ve şişmanlık değil yani. selülit çok var. sanki onnda da öte daha şekilsiz. düz şişman, kalın değil yani. nasıl halledebilirim bunu. kilo versem bile bu şekil bozukluğu ve kalınlık gitmeyecek diye düşünüyorum. ne yapabilirim acaba.

göğüs ucumun içerde olması da ayrı bir der. offfffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffff..

neler dersiniz?

canım slim lipoyu araştır. senin bacakların için uygun görülüyor. ancak göğüs uçların için bir uzmanla görüşmeni tavsiye ederim. kaydirigubbakcemile3

doğal olmayan yöntemler hep uzak geliyor bana ama. fiyatı nedir acaba bunun.

kilo versemde bacaklarım düzgün olmayacakmış gibi hissediyorum, asıl sorunlardan biri de bu. ince bacaklı ve düzgün bir şekilde olamaz mıyım

kavitasyon öneririm..benimde çok kalın bacaklarım ve kavitasyonla alt bacaklarım da 5 seansta 3 cm diz cevresinde 3 cm gitti..basenlerde bir sensta 2 cm gidiyormuş..öneririm canım

Slm..İrem angel'ın yzdığın dertten ben de müzdaribim.Bacaklarımın yumuşak,şekili özellkle yukarı doğru çok fena.İç baldırlarım özellkle yumuşacık:)Göğüs ucu problemi de var.Malesef bende de aynı sorunlar var ve kafamı takıp duryrm.Br çözüm bulabilen var mı,ya da hrhangi br şey duyan?

eğer vücutta kalın bir yer varsa maalesef büyük bir kilo kaybında bile bu bölge çok az inceliyor. vücut şekline müdahale gerekiyor bu durumda. ben de belimin kalın olmasından şikayetçiydim. bacaklarım uzun ve ince ancak belim ve göbeğim her daim kalındı. slimlipoyu araştırdım ve yaptırdım. daha 4 gün olmasına rağmen belin ve göbeğim süper oldu. bu konuda bilgi verebilirim ancak göğüs probleminizle ilgili bir bilgim yok.

Evet blgi almak isterim.nasıl br yöntem,fiyatları nasıl..?Kavitasyon yöntemini duydum bu sitede ondan daha mı etkili acaba?

Slm..İrem angel'ın yzdığın dertten ben de müzdaribim.Bacaklarımın yumuşak,şekili özellkle yukarı doğru çok fena.İç baldırlarım özellkle yumuşacık:)Göğüs ucu problemi de var.Malesef bende de aynı sorunlar var ve kafamı takıp duryrm.Br çözüm bulabilen var mı,ya da hrhangi br şey duyan?

eed, üstler fena bende de... çok şekilsiz. daha kilolu arkadaşlarımın bacakları bile düzgün. kilolu olsa bile şekilsiz değil. bu neden oldu acaba. ne yapabilirim

arkadaşlar doğru yere mi konu açıyorum bilmiyorum ama kilolarımdan, bacaklarımdan ve göğüslerimden şikayetçiyim :((

kilo herkeste olabilir, verilebilir hadi onu geçtim ama bacaklarım çok kalın ve yukarı doğru gittikçe çok şekil bozuklukları var. sadece kalın ve şişmanlık değil yani. selülit çok var. sanki onnda da öte daha şekilsiz. düz şişman, kalın değil yani. nasıl halledebilirim bunu. kilo versem bile bu şekil bozukluğu ve kalınlık gitmeyecek diye düşünüyorum. ne yapabilirim acaba.

göğüs ucumun içerde olması da ayrı bir der. offfffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffff..

neler dersiniz?

kılo veremnıı sporla desteklemezsen ve bunu ozellıkle bacaklarına yogunlastırarak yapmazsan bu sonuc hepmızde olusabılıcek sonuc canımm benımde ıc bacak kımımda sıkıntılar vardı selulıt dahıll tabe ve dızıme yakın kısmı resmen ıcıne cokuk vazıyetteydııı bacakalrıma ozellıkle ıc bacak kaslarımı calıstırıyorum nerdeyse yok olduu ben zayıflama gruplarında 1 takımdayım sıkıntın olursa egzersız konusunda yardım ederımm

Benm de arkadaşlarım aynı şeklde irem angel.Benden kilolulr ama bacakları gayet sıkı ve güzel.Özellkle sıkılaşma için ne yöntemi var acba?İç bacak sıkılaşması için?

Ayrıca Kelly tşkkr ederm özelden mesaj attığın için ama ben daha özelden mesaj atamayrm ondan brdan cevp veryrm.Dediğin kadaryla seansı biraz tuzluymuş.:)Ben yağ gitmesinden çok sıkılaşma istiyorum.Oyüzden sanrm başka bişeylere bakmam gerekyr.

Bacakların ve vucudunun şekillenmesini istiyorsan yapman gereken tek şey spor. Oda fitness olmalı. Yani pilates veya step tarzı çalışmalar değil. Hemen bir spor salonuna yazılmalısın. Ben düzenli spor yapıyorum, özellikle bacakların için iç ve dış kas, basenlerin için sana yönelik bir çalışma verirler. Bunlar ağırlık çalışmaları tabi. İstikrarlı olman çok önemli sonuçlarınıda 3-4 aydan sonra alırsın. bunun yanında yediklerine içtiklerinede dikkat edeceksin, bak ozaman nasıl oluyorsun zemuszemus

kılo veremnıı sporla desteklemezsen ve bunu ozellıkle bacaklarına yogunlastırarak yapmazsan bu sonuc hepmızde olusabılıcek sonuc canımm benımde ıc bacak kımımda sıkıntılar vardı selulıt dahıll tabe ve dızıme yakın kısmı resmen ıcıne cokuk vazıyetteydııı bacakalrıma ozellıkle ıc bacak kaslarımı calıstırıyorum nerdeyse yok olduu ben zayıflama gruplarında 1 takımdayım sıkıntın olursa egzersız konusunda yardım ederımm

MakeUP ben de sıkılaşma ve selülit için etkili br program arıyorum.Egzersiz konusunda yardmcı olablr msn?Nereye gdiyorsun?

ne güzel işte keşke benimde bacaklarım kalın olsa ya benimde kilo alsamda bacaklarımın alt kısmı almıyor hep vücuduma göre ince daha çirkin bir görüntü yani keşke kalın olsa benim de bacaklarım ince olmasındansa kalın olmasını isterdim inceltmeye cözümler varda kalınlaştırmaya yok işte

neler dersiniz?

canım bacaklarını çalıştıracak hareketler yapabilirsin forumu daha yakından takip edersen birçok video yada ulaşabilirsin. Ayrıca göğüs ucum içerde demişsin içerde derken yani dümdüzmü duruyor göğüs ucun eğer öyleyse bildiğim kadarıyla bazı bayanlarda uyarıldığında çıkar yani her bayanın göğüs ucu 7/24 çıkmış olarak durmaz buda gayet normal bi durum

Back
X