BACAKLARIMA ÇÖZÜM ?

dertli hayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
40
3
1
32
Kızlar arkadaşımla bi kaç güne yazlığa gidicez ama ben bacaklarımdan utanıyorum.Çünkü bu yaşta pürüzsüz olması gerekirken yara var morluk oluştu falan.Beyaz tenliyim herşey hemen belli oluyor.Bu bacak fondotenleri işe yarar mı yararsa hangi markayı önerirsiniz.Bide onunla havuza denize girilir mi? çıkar mı ?sitenin havuzuna bizden başka pek giren olmuyo bu arada genelde deniz tercih ediliyo orda

Kızlar arkadaşımla bi kaç güne yazlığa gidicez ama ben bacaklarımdan utanıyorum.Çünkü bu yaşta pürüzsüz olması gerekirken yara var morluk oluştu falan.Beyaz tenliyim herşey hemen belli oluyor.Bu bacak fondotenleri işe yarar mı yararsa hangi markayı önerirsiniz.Bide onunla havuza denize girilir mi? çıkar mı ?sitenin havuzuna bizden başka pek giren olmuyo bu arada genelde deniz tercih ediliyo orda

tatlım sen kaç yaşındasın?
ben o kadar yaramaz bi çocukmuşum ki tüm vücudum yara bere izi. bir kere bile takmadım çünkü tüm o izler seni sen yapan parçalardır. erken yaşta da vücuduna makyaj malzemeleri sürmeni tavsiye etmem.
sen doğal olarak da kimbilir ne kadar güzelsindir.
hiç bunları takma..

Çok bulaşıyor sabitlenmiyor hiç bulaşma bence. Kendine güven bir kadının gidebileceği en güzel şeydir. Büyük bir gülümsemen olursa yüzünde gerisinin hiç önemi yok.

Hiç dert etme, mankenlerin dahi bacakları tek renk pürüzsüz falan değil. Arkadaşlarının da elbet o tarz sorunları vardır. Zaten beyaz tenliysen hemen kızarmaya başlarsın, çok belli olmazlar.

niye morluk var mı?

gece yatmadan önce zeytin yağı sürüp üzerine gazete kagıdı ile sararsan o morluklar sabah sana sararmıs olarak karsına çıkar diğer gece yine aynı işlemi yaparsan hiç bir şeyin kalmaz

ama gazete kagıdı önemli sarmazsan olmaz
denendi onaylandı bu işlem:KK14:

ayrıca lekeler ve izler için FİTO adlı bir krem var eczaden alabilirsin onu sürmen gerek tamamen geçirmez ama uzun sürede 1 ayda filan lekeleri epey açıyor

benim lazer yanıklarım olmuştu onda kullandım yanıklarım geçti

Vücut fondotenleri genelde çok ince yapıda yarayı kızarıklığı falan örtmüyor. Zaten beyaz tene uyan bir renk bulamadım ben piyasada en açığı benim tenime 3 ton koyu geliyor :KK43:

niye morluk var mı?

gece yatmadan önce zeytin yağı sürüp üzerine gazete kagıdı ile sararsan o morluklar sabah sana sararmıs olarak karsına çıkar diğer gece yine aynı işlemi yaparsan hiç bir şeyin kalmaz

ama gazete kagıdı önemli sarmazsan olmaz
denendi onaylandı bu işlem:KK14:
gazetenin üstündekiler bacagı mahvetmesin dahada :KK53:

gazetenin üstündekiler bacagı mahvetmesin dahada :KK53:
hahaha bende öyle düşünmüştüm
kolumdan kan alırken damarı çatlattılar çok fena bir morluk oluşmuştu
işe bir abi söyledi bana bunu aynı tepkiyi verdim ve o gece sadece zeytinyağı sürdüm çok hafif geçti

bir gün sonra sen gazete sarmadın dimi kızdı bana git sar akşama dedi ben zeytin yağı üztüne gazete üstüne tülbet yattım o gece sabah sapsarı olmuştu o mosmor renk
bir gece daha sar dedi aynını yaptım beni rahatsız etmeyecek kadar kaldı

demem o ki yapın hiç bir renk çıkmıyor :KK49:

hahaha bende öyle düşünmüştüm
kolumdan kan alırken damarı çatlattılar çok fena bir morluk oluşmuştu
işe bir abi söyledi bana bunu aynı tepkiyi verdim ve o gece sadece zeytinyağı sürdüm çok hafif geçti

bir gün sonra sen gazete sarmadın dimi kızdı bana git sar akşama dedi ben zeytin yağı üztüne gazete üstüne tülbet yattım o gece sabah sapsarı olmuştu o mosmor renk
bir gece daha sar dedi aynını yaptım beni rahatsız etmeyecek kadar kaldı

demem o ki yapın hiç bir renk çıkmıyor :KK49:
Batıklardan bacaklarım cakıl taşlarına döndü.
Ay bende yapem bunuuu
gazete yok evde. hemen gazete edineyim :KK70:

tişikkiler:süslü:

morluk mu var yanı bacaklarında

ahh ahh eskiden evlerde dolularca gazete olurdu şimdi özel bir durum oldu
herşey nette artık
Morluk yara falan var maalesef

cok sakarımda :KK70::KK70:
kendi kendini saga sola dövdüren tek insanımdır:KK53:

Ay evet ya herşey nette. Gazetenin o mis kokusu. O sırayı bozmama

Back
X