BACAKLARIMDA SEBEPSİZ MORLUKLAR

Bicare58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
904
131
103
51
Hanımlar iyi günler. Konuya hemen girmek istiyorum. Bu ara sürekli temizlik kosturmaca icindeydim hic dinlenme fırsatım olmadi. Bazen bir yere çarparak bazen de bir yere carpmadan oluşan morluklar oluyor bacagimda.yasım 51 gecen sene farkli birseyden hemotolojiye gitmistim bir cok test yapildi genetik ama sonuclar temiz geldikce doktor daha da farkli seyler istedikce sonuclar yine temiz gelince daha gitmedim. Bacagimdaki morluklar bir anda cikiyor once mor olup aksama dogru kirmizi renk oluyor cok korkuyorum. Pazartesi dahiliye doktorum tam kan sayımına bakacak bu durum beni cok korkutuyor Allah korusun losemi falan yaziyor nette

Eklentiler

• 1000111767.webp
    1000111767.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 42
  • 1000111765.webp
    1000111765.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 42
Canım bende bunu araştırıyordum senın mesajını okudum bende de vat aynı durum evet çarpma sonucu morarma oluyor normal olarak ama önceden bir yerimi çarpsam parmak ucu kadar sararımsı ya da açık lilamsı bi morluk olup geçiyordu bu aralar bacağımı çarpsam ya da çarpmasam hasar gören yerde morluk geniş alana dağılıyor çok büyük bir cisimle vurulmuş aşırı büyük darbe almış gibi ve siyahımsı koyu bi renk oluyo doktora gitsem dahiliyemi bilemedim bizden başka başına gelen var mı acaba 🙏

Kansızlıktan oluyor genelde demir eksikliği felanda yapıyor. Bol pekmez ciğer tüketin. Demir takviyesi alın mutlaka

Canım bende bunu araştırıyordum senın mesajını okudum bende de vat aynı durum evet çarpma sonucu morarma oluyor normal olarak ama önceden bir yerimi çarpsam parmak ucu kadar sararımsı ya da açık lilamsı bi morluk olup geçiyordu bu aralar bacağımı çarpsam ya da çarpmasam hasar gören yerde morluk geniş alana dağılıyor çok büyük bir cisimle vurulmuş aşırı büyük darbe almış gibi ve siyahımsı koyu bi renk oluyo doktora gitsem dahiliyemi bilemedim bizden başka başına gelen var mı acaba 🙏
Çok geçmiş olsun cnm
Evet dahiliye önce kanda bakıyor Allah korusun farkli bir şüphesi olursa hemotolojiye yolluyor.🥺 ben de bu ara temizlik falan cok yoruldum arada carptigim yerler de oluyor du ama onları biliyorum bir kac tane cikti onlari çarpmadim iyi biliyorum

Çok geçmiş olsun cnm
Evet dahiliye önce kanda bakıyor Allah korusun farkli bir şüphesi olursa hemotolojiye yolluyor.🥺 ben de bu ara temizlik falan cok yoruldum arada carptigim yerler de oluyor du ama onları biliyorum bir kac tane cikti onlari çarpmadim iyi biliyorum
Hadi canım ya benım de önceden çarpma morluklarım mavi olup sararıp geçiyordu

Çok geçmiş olsun cnm
Şimdi böyle oluyor çok büyük dağılıyor çürük gibi

Eklentiler

• IMG_20250720_143459.webp
    IMG_20250720_143459.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20250720_143447.webp
    IMG_20250720_143447.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 27
Bir ara bende çok sık olurdu, hafif temasla bile morarırdım. Trombositim düşüktür benim. Dahiliyeye gittim. Pıhtılaşma sürem yüksek çıktı. Demirim düşünce sanırım oluyor. Hematolojiye yönlendirildim, doktor ilgilenmedi bile. Akışına bıraktım. İnternete göre lösemiymişim ama demir eksikliğinden sanırım 😄

Bir ara bende çok sık olurdu, hafif temasla bile morarırdım. Trombositim düşüktür benim. Dahiliyeye gittim. Pıhtılaşma sürem yüksek çıktı. Demirim düşünce sanırım oluyor. Hematolojiye yönlendirildim, doktor ilgilenmedi bile. Akışına bıraktım. İnternete göre lösemiymişim ama demir eksikliğinden sanırım 😄
Hadi ya ben de yarın gitmeyi düşünüyorum bi dâhiliyeye benım de büyük ihtimalle vitamin eksikliği ile ilgili

Allah korusun 🥺

Kizlar hic endisleenmeyin. Bunun cok daha fazlasi bir an bakmistim butun bacagimin arkasi morarmisti bir suru testler yapildi losemi vs her seye bakildi hem turkiyede hem yurtdisinda ama sonuc hic hir sorun yok. doktorlar stres kaynakli kilcal damar catlamasi dediler hatta morarma olmadan once kasinmaya basliyordu sonradan farkettim o kasinma kilcal damarlarin catlamasindan kaynaklaniyormus ben de dusununce hep stresli zamanlarimda olmustu sinav stresim vs

Kizlar hic endisleenmeyin. Bunun cok daha fazlasi bir an bakmistim butun bacagimin arkasi morarmisti bir suru testler yapildi losemi vs her seye bakildi hem turkiyede hem yurtdisinda ama sonuc hic hir sorun yok. doktorlar stres kaynakli kilcal damar catlamasi dediler hatta morarma olmadan once kasinmaya basliyordu sonradan farkettim o kasinma kilcal damarlarin catlamasindan kaynaklaniyormus ben de dusununce hep stresli zamanlarimda olmustu sinav stresim vs
Ben de cok stresliyim cnm bu ara da cok yoruldum iş güc derken. Sabah kan verdim inşallah bir sorun çikmaz🤲😔

Back
X