BACAKLARIMDA SEBEPSİZ MORLUKLAR

Canın sonuçlar çıkınca burdan yaz benım randevu öğleden sonra yarına çıkar kan falan istese inşallah temiz çıkar ikimizinde
Amin canım inşallah. Bakıyorum henuz birşey yok inan her e nabıza girdiğimde kalbim car
Canın sonuçlar çıkınca burdan yaz benım randevu öğleden sonra yarına çıkar kan falan istese inşallah temiz çıkar ikimizinde
Sende mi sabah kan verdin cnm kaç tüpaldılar. Benim 4 tüphormonlar falan hepsine bakiliyor

Amin canım inşallah. Bakıyorum henuz birşey yok inan her e nabıza girdiğimde kalbim car

Sende mi sabah kan verdin cnm kaç tüpaldılar. Benim 4 tüphormonlar falan hepsine bakiliyor
Yok canım ben sabahtan randevu bulamadım bugün öğleden sonra 3 buçuk da randevum benım kan sonuçlari yarına kalıcak büyük ihtimalle

Inşallah hayırlı sonuclar alıriz cnm 🤲 benim hala sonuclar düşmedi. Geçen gün kızımın da böyle geç düşmüştü
Hastaneyi aradim sonuclarim gözükmüyor diye sisteme yarın ya da öbür gün düşer dediler. Yemin ederim bekledikçe daha çok korkuyorum😔
Sonuçlar çıkmadı demi canım senınde yarına çıkıcak sanırım
Yok cnm şimdi yine baktım yok gece de düşebilir ya da sabah sinir oldum😔

Bugün ana baba günüydü kan alma bölümü sağlam kimse yok demek ki
Canım benım 62 y di şimdi tekrar girdim 66 tane test bakılmış 10 tanesi kırmızı referans dışı demir düşüklüğü ve kanda pıhtılaşma var büyük ihtimalle baktım kadarıyla yarın kesin ne olduğunu öğrenirim

Canım benım 62 y di şimdi tekrar girdim 66 tane test bakılmış 10 tanesi kırmızı referans dışı demir düşüklüğü ve kanda pıhtılaşma var büyük ihtimalle baktım kadarıyla yarın kesin ne olduğunu öğrenirim
Benim daha bir tane bile dusmedi e nabiza bu ne biçim iş. Hangi degerler referans dışı cnm

Trigliseris , sedimentesyon, amilaz, Ldhlaktak, lökosit milk, bilirubin indirekt, UIBC,

Back
X