BACAKLARIMDA SEBEPSİZ MORLUKLAR

Cnm önce periferik yayma isteyecekler. Bende ki yapılani yazayim. 14 tüp kan aldılar bir günde. Benim önemli olan bir iki degerim yüksek diye şüphelendi. Lym lym% si wbc ve hct bunlar Allah korusun lösemi gibi bir cok hastalik icin önemliymis. Bana dedi ki senden kemik iliği biyopsisi alabilirim deyince gözümün yaşı yerlere aktı. Dedim neyim var bakmadan birşey diyemem dedi. Sürekli kan aldılar. Ankaraya yolladılar. Bir sonuç bir ayda geliyor du.elim yüreğimde öyle beklerdim. 4 tane Ankaraya genetik tahlil yolladilar hepsi temiz geldi psikolojim alt ust oldu bu surede sontahlil de temiz gelince daha gitmedim. 3 ay böyle git gel yaptim. Geçen gün wbc biraz yüksek cikinca dahiliye doktorum korkma dedi. Dedim hemotolojik bir seye gerek var mı dedim yok sen zaten onlara baktırmışsın dedi cnm
Hadi canım yaa ay benden o kadar bişey istemezler inşallah gitmeye korktum açıkcası gitmesem mi diyorum içimden kemik iliği biyopsisi nasıl alınıyo içim ürperdi😟😟

Hadi canım yaa ay benden o kadar bişey istemezler inşallah gitmeye korktum açıkcası gitmesem mi diyorum içimden kemik iliği biyopsisi nasıl alınıyo içim ürperdi😟😟
Cnm biyopsiyi öyle her gidenden almiyorlar. Benden de almadi. Sadece süphe etti ve bir kac tane genetik tahlil aldi Ankaraya yolladı onlar da temiz gelince almadı

Senin wbc ve dediklerim yüksek değil dimi. Onlar önemli sana da tedbir amaçlı bakacaklar bu fmf olabilir akdeniz ateşi çünkü ablamda böyle cok morluklar var dı onda fmf çıktı ben de çıkmadı mesela
Cnm sende tam olarak hangi değerler yüksek bana onları yazsana
Yazım canım benım hemogram trombosit değerlerim de sorun var
Plt yüksek
Pdw düşük
MPV düşük çıktı
Aiyreten d vitamini düşük b12 düşük kolesterol yüksek karaciğer de yağlanma var

Yazım canım benım hemogram trombosit değerlerim de sorun var
Plt yüksek
Pdw düşük
MPV düşük çıktı
Aiyreten d vitamini düşük b12 düşük kolesterol yüksek karaciğer de yağlanma var
Korkma her yukseklikte birsey olacak diye birsey yok

Tam teşekkür ederim canım bilen biriyle konuşmak iyi geldü başıma ilk defa geldiği için tedirgin oldum sana sormak istedim inşallah bişeyim yoktur 🙏🙏
Korkma cnm rabbimin izniyle birsey çıkmaz seni çok iyi anliyorum. Bugun de benim basim cok dönüyor🥺

Hadi canım ya ilaçlar ağır mı geldiki benım de kafam yerden kalkmıyo hiç ya nolcak böyle halimiz enerji denen bişey kalmadı bende
Hematoloji korkulacak bir bölüm değil nasıl ki vücudumuzdaki her bölüme ayrı bir bölüm bakıyorsa kan biriminede hematoloji bakıyor.Gayet normal PLT niz yüksek gelmişken sizi hematolojiye sevketmesi.Trombositoz olabilirsiniz ihmal etmeyin.Doktorlar bizi başka bölümlere illa kanserden şüphelendikleri için sevketmiyor.Baska bir bölümün alanı olduğu için sevkediyor.

Back
X