BACAKLARIMDA SEBEPSİZ MORLUKLAR

Senın idrar da lökosit mik e bakıldı mı wbc oluyormuş o referans aralığı 0.5 yazıyor benım sonucum 5.3 çikmiş referans dışı diyor bişey olur mu

Canım nasıl oldun geçti mi morluklar
Ben daha d vitamini ilaç kullanamadım hematoloji bölümüne gittim 16 tüp kan artı iki idrar aldılar birde karnımdan ultrasona giricem daha
Cnm inşallah temiz cıkar sonuçların. Valla dün bacagimda yine bir iki tane kuçuk cıkti bu ne çözemiyorum. Hani şüpheli bir durum olsa yine hemotolojiye yollar di ki sordum zaten yok gerek yok tahlillerinde bir sorun yok dedi. D vitaminim oldukca düşük 16 da o derece düşük acaba ondan mı oluyor. Hemotoloji de sana birsey sordular mı ya da sen sordun mu korkulacak birşey var mı diye

Cnm inşallah temiz cıkar sonuçların. Valla dün bacagimda yine bir iki tane kuçuk cıkti bu ne çözemiyorum. Hani şüpheli bir durum olsa yine hemotolojiye yollar di ki sordum zaten yok gerek yok tahlillerinde bir sorun yok dedi. D vitaminim oldukca düşük 16 da o derece düşük acaba ondan mı oluyor. Hemotoloji de sana birsey sordular mı ya da sen sordun mu korkulacak birşey var mı diye
Bazı testler yapmam gerekiyor dedi sonuca göre değerlendiricem dedi d vitamininin aşırı düşük dedi 8 benım d vitamini inşallah temiz çıkar başka da bişey demedi 1 ay sonra falan gidicem sonuçlar anca çıkarmış bir sürü kan verdim elimde tutamadım ilk defa bu kadar kan verdim bi korktum

Back
X