Lekeler, Çiller Bacaklarımdaki batıklar, ve geçmek bilmeyen lekeler!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

ZevMBM

Öleceğiz, birgün. Hepimiz...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
130
104
Merhaba arkadaşlar. Bacaklarımda epilasyon aleti kullanıyordum. Ve bunun sonucu olarak yaklaşık 8 aydır diz altında, kaval kemiği ustundeki batıklarla ve kalan lekeleriyle uğraşıyorum. :KK43: Dayanamayıp sıktıklarım leke halinde kaldı. Ve birçok şey denememe rağmen bir türlü geçmedi.

Bu konudaki uğraşlarım, faydalı gördüklerimi, ve hiç etki etmeyen uygulamaları şu konu altına yazmıştım. İlgilenenler veya bilgi verebilecek olanlar bakabilirler.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-batik-lekelerine-cozum.539202/#post-39969295

Son düzenleme:
Bepanthen ve Madecassol karışımı kullanıyorum 1 hafta oldu olacak. Lekelerimde azalma oldu. 1 ay kullanacağım tamamen geçmesini umuyorum. Geçmezse artık başka yöntemler bakacağım.

Bepanthen ve Madecassol karışımı kullanıyorum 1 hafta oldu olacak. Lekelerimde azalma oldu. 1 ay kullanacağım tamamen geçmesini umuyorum. Geçmezse artık başka yöntemler bakacağım.

sadece ikisini karıştırıp sürüyor muyuz?

sadece ikisini karıştırıp sürüyor muyuz?

Evet ikisini aldım bir krem kutusuna. İçine de e vitamini açısından üzüm çekirdeği yağı damlattım. Ama o şart değil.
1 haftadan fazla oldu kullanıyorum. Gözle görülür azalma var iyileşme var.

batıkların en guzel çaresi.bitki lifi..her banyoda bıtkı lifinin iç kısmıyla tahrış edene kdr lifle bacakalrını 3 aya kdr nasıl oldugunu görup burda bana tşk etmeye geleceksın cnm

Kızlar, batık lekelerim için cildiyeye gittim.bana expigment,hipokort ve azelderm kremlerini verdi.bunları birbirine karıştırıp lekelere sürmemi söyledi.henüz 3 gece oldu kullanalı fakat kızarıklık oluştu.bu normal mi daha da kalıcı bi hale gelir mi tedirginim :KK43:

quote="rosa888, post: 40857657, member: 675447"]Kızlar, batık lekelerim için cildiyeye gittim.bana expigment,hipokort ve azelderm kremlerini verdi.bunları birbirine karıştırıp lekelere sürmemi söyledi.henüz 3 gece oldu kullanalı fakat kızarıklık oluştu.bu normal mi daha da kalıcı bi hale gelir mi tedirginim :KK43:[ quote]
ezxpigmentin biraz ağır bir krem olduğunu biliyorum ben. kızarma normaldir büyük ihtimalle çünkü amaç lekeli derinin soyulmasını sağlamak. ama aşırı derecede, normal olmayan bir kızarma varsa doktora danış tabi

X