Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu gün bacak ağdasına gittim ve bütün bacağım morluk içinde kaldı ilk defa kuaförde yaptırdım gelince soğuk suyla yıkadım ama fayda etmedi yarın düğünüm var ve pazartesi de balayına çıkıyoruz o güne kadar geçer mi bunlar .. yoksa ne yapmam gerekiyor.![]()
Gelinlikten kim görecek canım ? Dert etme...
bepanthen yada madicessol sürmeyi deneyin. hiç olmadı bacak spreyi alın. geçici bi yöntem olsa da güzel görünür en azından.
bu gün bacak ağdasına gittim ve bütün bacağım morluk içinde kaldı ilk defa kuaförde yaptırdım gelince soğuk suyla yıkadım ama fayda etmedi yarın düğünüm var ve pazartesi de balayına çıkıyoruz o güne kadar geçer mi bunlar .. yoksa ne yapmam gerekiyor.![]()
Bunun gecesi de var ​![]()
gecesi değilde benı tatil daha cok düşündürüyo nedenseanlaşılan tatil öle gececek .. suya dayanıklıda bulamam bu saatten sonra ... nese kıslar saolun ama aklına bişi gelen olursa yıne beklerım yorumlarınızı bi bebanthen deneyin bennn
![]()
![]()
Hahaha dert ettiğin o muuuuuuu ? Seni seni
Olsun canım, adamın morluklara bakacağını sanmıyorum. Değil morluk, çürük olsa adamın onca ay beklemişliğinin verdiği azgınlığı engelleyemez hahaha![]()
Morluk dediğiniz kıl köklerinin dibinde olan minik minik lekeler mi? Onlar bir iki gün içinde geçer bol bol nemlendirin, özellikle bronlaşmaya başladığında iz bile kalmaz.
Çok fenasın leonela,çünkü ben de aynısını düşündüm.
Dert etme canım yaaa.
Allah başka dert vermesin.![]()
![]()
Şimdi kendi açımdan düşündüm. Ben o kadar gün beklicem o günü. Sonra evlencem ve eşimde diyelim morarıklıklar var. Onlara bakcam filan . Ay canım , canın acır bişey yapmayalım bile demem yani hahahaha . Umurumda olmaz
![]()
![]()
![]()
WuuuuuuuGözü görmez morluk falan bence de dert etme
![]()