Bacaklarımdaki morluklar

binonur

herşeyimsin sen benim.
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
152
0
116
İzmir
bu gün bacak ağdasına gittim ve bütün bacağım morluk içinde kaldı ilk defa kuaförde yaptırdım gelince soğuk suyla yıkadım ama fayda etmedi yarın düğünüm var ve pazartesi de balayına çıkıyoruz o güne kadar geçer mi bunlar .. yoksa ne yapmam gerekiyor. :43:

bu gün bacak ağdasına gittim ve bütün bacağım morluk içinde kaldı ilk defa kuaförde yaptırdım gelince soğuk suyla yıkadım ama fayda etmedi yarın düğünüm var ve pazartesi de balayına çıkıyoruz o güne kadar geçer mi bunlar .. yoksa ne yapmam gerekiyor. :43:

Ben hiç duymadım morlukları geçiren bir yöntem keşke 2-3 gün önceden gitseydin... Allah mutlu etsin bu arada :nazar:

bepanthen yada madicessol sürmeyi deneyin. hiç olmadı bacak spreyi alın. geçici bi yöntem olsa da güzel görünür en azından.

himmm
lansonil
yada huy...
h ile baslayan bi krem vardi
onu sur ama balayinda maaleef morluklarla gezicen....

Bunun gecesi de var ​:17:

:1: :1: :1: Hahaha dert ettiğin o muuuuuuu ? Seni seni :23:

Olsun canım, adamın morluklara bakacağını sanmıyorum. Değil morluk, çürük olsa adamın onca ay beklemişliğinin verdiği azgınlığı engelleyemez hahaha :9:

gecesi değilde benı tatil daha cok düşündürüyo nedense :1: anlaşılan tatil öle gececek .. suya dayanıklıda bulamam bu saatten sonra ... nese kıslar saolun ama aklına bişi gelen olursa yıne beklerım yorumlarınızı bi bebanthen deneyin bennn

Morluk dediğiniz kıl köklerinin dibinde olan minik minik lekeler mi? Onlar bir iki gün içinde geçer bol bol nemlendirin, özellikle bronlaşmaya başladığında iz bile kalmaz.

gecesi değilde benı tatil daha cok düşündürüyo nedense :1: anlaşılan tatil öle gececek .. suya dayanıklıda bulamam bu saatten sonra ... nese kıslar saolun ama aklına bişi gelen olursa yıne beklerım yorumlarınızı bi bebanthen deneyin bennn

Koca karı üsülü olabilir biraz ama katı yağ sür belki iyi gelebilir. Bizim bir yerimiz morarınca babaannem sürerdi :) Aklıma şimdi geldi :)

:1: :1: :1: Hahaha dert ettiğin o muuuuuuu ? Seni seni :23:

Olsun canım, adamın morluklara bakacağını sanmıyorum. Değil morluk, çürük olsa adamın onca ay beklemişliğinin verdiği azgınlığı engelleyemez hahaha :9:

Çok fenasın leonela,çünkü ben de aynısını düşündüm.:9::9::9::60::60::60:

Dert etme canım yaaa.:31:

Allah başka dert vermesin.:54:

Morluk dediğiniz kıl köklerinin dibinde olan minik minik lekeler mi? Onlar bir iki gün içinde geçer bol bol nemlendirin, özellikle bronlaşmaya başladığında iz bile kalmaz.

evet öle bi yere çarpmışım gibi değil nokta nokta bi sürü morluk var ... inşallahhh geçer yaaaa

canım ekonomik durumun iyiyse mac'in ya da onun gibi bir kaliteli markanın kapatıcısını al hiç yokmuş gibi görünür. Ama morluk geçmez malesef hemen. Gizleyebilirsin sadece.

pazartesiye kadar geçer düğününde de gizlemiş olursun.

Son düzenleme:
Çok fenasın leonela,çünkü ben de aynısını düşündüm.:9::9::9::60::60::60:

Dert etme canım yaaa.:31:

Allah başka dert vermesin.:54:

:9: :9: Şimdi kendi açımdan düşündüm. Ben o kadar gün beklicem o günü. Sonra evlencem ve eşimde diyelim morarıklıklar var. Onlara bakcam filan . Ay canım , canın acır bişey yapmayalım bile demem yani hahahaha . Umurumda olmaz :21: :27: :9:

Son düzenleme:
:9: :9: Şimdi kendi açımdan düşündüm. Ben o kadar gün beklicem o günü. Sonra evlencem ve eşimde diyelim morarıklıklar var. Onlara bakcam filan . Ay canım , canın acır bişey yapmayalım bile demem yani hahahaha . Umurumda olmaz :21: :27: :9:

Wuuuuuuu :52: Gözü görmez morluk falan bence de dert etme :32:

hemen buz tut bacaklarına uyuşana kadar tut tutabildiğin kadar tut hatta öyle söyliyeyimm

Son düzenleme:
Wuuuuuuu :52: Gözü görmez morluk falan bence de dert etme :32:

Hehehe, kızın konusunu yanlış yere çekmeyim. Onun derdi , eşinin görmesi değilmiş tam anlamıyla.
Ama sapık düşüncelerim ortaya çıktı , utandım desem yalan olur hahaha :1:

Back
X