Bacaklarımdaki morluklar

bu gün bacak ağdasına gittim ve bütün bacağım morluk içinde kaldı ilk defa kuaförde yaptırdım gelince soğuk suyla yıkadım ama fayda etmedi yarın düğünüm var ve pazartesi de balayına çıkıyoruz o güne kadar geçer mi bunlar .. yoksa ne yapmam gerekiyor. :43:

Canım hergün sabah akşam düzenli olarak o mor yerlere limon kolonyası sür bak gör nasıl geçecek. :9::9: Ben bir yere çarptığımda morarır hemen. Ama kolonya iyi geliyor sanki.

Son düzenleme:
bu gün bacak ağdasına gittim ve bütün bacağım morluk içinde kaldı ilk defa kuaförde yaptırdım gelince soğuk suyla yıkadım ama fayda etmedi yarın düğünüm var ve pazartesi de balayına çıkıyoruz o güne kadar geçer mi bunlar .. yoksa ne yapmam gerekiyor. :43:

eczanede morluklar için krem var geçer merak etme :D

vurmalara ve çarpmalara lasonil birebir ama ağda morluğunu geçirirmi bilemem
ömür boyu mutluluklar bu arada

kapatıcı kullanacan mecburen kryolan mac diye markalar var.. ten rengine birebir uygun olanını bulabiliyorsun ..
ama alırken suya dayanıklı olmasını istiyorum de eksta ürün vereceklerdir...

Kızlar aklınızda bulunsun, epilasyondan sonra sakın duş almayın, soğuk suyla silip kurutun. Sonra parfümsüz talk pudrası sürün. Hem antiseptik özelliğiyle sivilceyi engelliyor, morlukları vs kapatıyor. Ben çok memnun kaldım. Günde birkaç kez sürün epilasyondan sonraki 3 günde.
Bu arada konu sahibi arkadaşa mutluluklar dilerim.

ben olsam önce o ağdacıya şiddet uygulardım...

Benimde morarır hep bacaklarım çok hassas bi tenim var.
Morluklar için bepanthen sürüyorum bir kaç güne geçiyor benimkiler.

Back
X