Bacaklarımdaki yaralar.

onu da oyun olarak algılıyor ki

bizim koca dana eşime sarıp kafasından itsin diye uğraşıyor, o da annesi de böyle yapıyor dedi ama hayvan gayet biliyor

ona dalıyor oyun isteyince bana olağan şartlarda dalmıyor

geçen gece yataktan çığlıkla kalktım

eşim ne oldu dedi vs ayağımda koca iki tırmık izi

kovaladım vs

biraz sonra tekrar geldi

ne var ne istiyorsun dedim, yorganı açtım

ponpon topu yatağa kaçmış, ben de üstüne yatmışım, popomun altından topu çıktı verdim, gitti

hayvan topunu avlarken araya benim ayak kaynamış :skandal:

bir kere kolum koltuğun arkasındaydı oradan atladı o biraz derindi ama bepanten ve silverdin ile idare ettik

artık az çiziyor tabii ama dil de öğrendi

geçen aşı olmaktan söz ediyorduk, kendisi saklanıyor oysa konu covid aşısı idi, aşı olan bizdik :duduk:
Bizimki de faresini getirip yatakta depar atıyor. Diğerleri de çok oyuncuydu ama bu bambaşka enerjili. Zavadanak diye gece üstümüze atlıyor 😂 Esere bakın esere, bacak kısmı var daha bunun 🤦🏻‍♀️

Eklentiler

• 715FD280-E4D1-48DC-A123-E9E13E67B546.webp
    715FD280-E4D1-48DC-A123-E9E13E67B546.webp
    92,1 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Bizimki de faresini getirip yatakta depart atıyor. Diğerleri de çok oyuncuydu ama bu bambaşka enerjili. Zavadanak diye gece üstümüze atlıyor 😂 Esere bakın esere, bacak kısmı var daha bunun 🤦🏻‍♀️

maalesef öyle bende de var

geçen eşimin kolunda vardı koca bir çizik

takıldım, erkekler arasında sükse yapacaksın, kim çizdi oranı buranı diyecekler diye

bir seferinde oğlumun okulu açılacak, kolumu kocaman çizdi

kendime uzun kollu bir gömlek seçtim kolunu biraz kıvırdım vs

eşim diyor yaz günü bu nasıl bir kılık dedim ne yapayım ilk defa bir sürü insanla tanışacağız her yerim façalı görmesinler bari

ama geçiyor bir süre sonra, alıştım yaralı takılıyorum galiba yeni ortamlarda da saklıyorum

tanıdığım insanlar ne oldu diyebiliyor onlara kedi çizdi deyip geçiyorum :))

çinko kremi hani bebeklerin poposuna sürülen çok iyi geliyor. benim kedim de beni çok tırmalardı, çok kullanırdım.

Sudocrem di mi? Bende vardı bitti yeniden alayım cildime de iyi geliyor o. Çok teşekkürler ☺️

Back
X