Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar lütfen yardım edin benim bacaklarımın arasında çok mesafe var dar pantolon ve kısa etek giyemiyorum bu durum psikolojimi çok etkiliyo etkili bi çözüm varsa yardımcı olun lütfen
canım bende bu konu hakkında yüzeysel bir araştırma yaptm.ortopedi uzmnı veya estetik cerrahları bu konuda bazı tedaviler uyguluyorlarmıs ama kime ne tedavi uygulanıyor ve fiyatı nedir bilemiyorum
Yine de uzman birine danismak en iyisi ama nerede ve ne kadara yapiliyor bu da soru isareti tabi henuz arastiriyorum bi cevap alabilirsem burda da paylasirim
canım bende bu konu hakkında yüzeysel bir araştırma yaptm.ortopedi uzmnı veya estetik cerrahları bu konuda bazı tedaviler uyguluyorlarmıs ama kime ne tedavi uygulanıyor ve fiyatı nedir bilemiyorum
arkadaşlar lütfen yardım edin benim bacaklarımın arasında çok mesafe var dar pantolon ve kısa etek giyemiyorum bu durum psikolojimi çok etkiliyo etkili bi çözüm varsa yardımcı olun lütfen