bacaklarımın şeklinden çok rahatsızım

firdevs benzer

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
5
1
6
33
arkadaşlar lütfen yardım edin benim bacaklarımın arasında çok mesafe var dar pantolon ve kısa etek giyemiyorum bu durum psikolojimi çok etkiliyo etkili bi çözüm varsa yardımcı olun lütfen

canım bende bu konu hakkında yüzeysel bir araştırma yaptm.ortopedi uzmnı veya estetik cerrahları bu konuda bazı tedaviler uyguluyorlarmıs ama kime ne tedavi uygulanıyor ve fiyatı nedir bilemiyorum

Yine de uzman birine danismak en iyisi ama nerede ve ne kadara yapiliyor bu da soru isareti tabi:110: henuz arastiriyorum bi cevap alabilirsem burda da paylasirim

Bacak dolgusu forumuna gel canım..estetikten başka çözüm yok..bizimde öyleydi,aradan kolum giriyordu..simdi cok şükür..

canım bende bu konu hakkında yüzeysel bir araştırma yaptm.ortopedi uzmnı veya estetik cerrahları bu konuda bazı tedaviler uyguluyorlarmıs ama kime ne tedavi uygulanıyor ve fiyatı nedir bilemiyorum
arkadaşlar lütfen yardım edin benim bacaklarımın arasında çok mesafe var dar pantolon ve kısa etek giyemiyorum bu durum psikolojimi çok etkiliyo etkili bi çözüm varsa yardımcı olun lütfen
bunun çaresi var estetik yaptırabilirsiniz

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...aptiran-var-mi.137448/page-3439#post-44027652

bu sayfaya gelin

Back
X