Bacakların titremesi ve uyuşması normal mi?

Lilaseriii

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2020
80
16
88
32
İyi günler kızçeler... Bu ay eşimle ovulasyon döngüsüne dikkat ederek birşeyler denedik. İnşallah tutmuştur. Ama benim asıl sorum şu: Birkaç gündür ayaklarım uyuşuyor, bacaklarım sürekli titriyor. Biraz evin içerisinde iş yapsam bel ağrısı başlıyor. Ara ara kasık ağrılarım oluyor. Hamileliğe yormak istemiyorum ama ilk gebeliğimde belirti varsa da bilmediğim için dikkat etmedim. Bunlar gebelik belirtisi olabilir mi? Adetime 7 gün var...

Canım olabilir bence… benim de bir iki sefer göz kararması bacakta da değişik bir his olmuştu sanki bacaklarım beni tutmuyor gibi.. ama psikolojikte olabilir. Adetine 2-3 gün kala idrar testi yaparsan çıkar diye düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim 2-3 gün kala kaset testte görünür mü acaba? Bazıları görünmez diye yazmış. Ama yinede deneyeceğim

Çok teşekkür ederim 2-3 gün kala kaset testte görünür mü acaba? Bazıları görünmez diye yazmış. Ama yinede deneyeceğim
3 gün kala çok silik çizgiyle gördüm ben. Birkaç sefer tekrarladım koyulaşmasını takip ettim. İnşallah çıkar canım.

Ben hem erken hemde kaset test yapmıştım. İkisinde de aynı derecede silik çizgi çıkmıştı.

bu ay için umutluydum ama adet oldum Rabbim ne zaman nasip ederseartık

iyi günler , adet bitiminden bir gün sonra korunmalı bir ilişkim oldu. Uygulamadan da kontrol ediyorum risksiz bir gündü .Kondom ile korunuyorduk sadece partnerim bir ara kontrol etti yırtıldı sandım deyip iyice baktı ve bir şey yok dedi. Eğer böyle bir şey olsa fark ederdi değil mi? Hamile kalma olasılığım var mıdır sizce. Beklenen adetime de 10 gün kaldı test yapmalı mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…