Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben ptesi bunun siparişini vericem 3-6 ay arası etkisini gösteriyomuş. gunde 2 saat oturdgunuz yerde kullanın her boş vakitte yada uygun oldugunuz her an takın diyo ne kadar uzun zaman o kadar cabuk etki artı yaş sadece süreci uzatıyomuş yani her yaş kullanabilir aama daha uzun sure takmak gerek sanırım. bacak kaslarını duzleştiriyomuş hemen alıp test edip burdan bildiririm size deneyimlerimi.![]()
kızlar ben ptesi bunun siparişini vericem 3-6 ay arası etkisini gösteriyomuş. gunde 2 saat oturdgunuz yerde kullanın her boş vakitte yada uygun oldugunuz her an takın diyo ne kadar uzun zaman o kadar cabuk etki artı yaş sadece süreci uzatıyomuş yani her yaş kullanabilir aama daha uzun sure takmak gerek sanırım. bacak kaslarını duzleştiriyomuş hemen alıp test edip burdan bildiririm size deneyimlerimi.![]()
iki ucu açık korseler var ben onlardan kullanmaya baçladım bacaklarıma sıkıca sarıp cırtını yapıştırıyorumYok tatlım ısrarla bilgi yok![]()
iki ucu açık korseler var ben onlardan kullanmaya baçladım bacaklarıma sıkıca sarıp cırtını yapıştırıyorum