Bacakta varis!

PrincesaDeLosCielos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
2.648
71
0
Diğer
Merhaba ablalarım,arkadaşlarım :)

Yine ben ve yine bir sıkıntı.

Konumdan da anlaşılacağı üzere bacakta oluşan varislerle ilgili derdim.
Sağ bacağım ve sol bacağımın arkasında 3-4 yıldır 6-7 cm uzunluğunda varis var. Yani her iki bacağımda da birer adet bulunuyor. Ve bu iki varis de çıkıntılı baya bir. Sanırım o zamanlar oluşan varisler kilolardan dolayı olmuştu. Ama şimdi zayıfladım. Baya kilo verdim yani.

2 aydır çalışıyordum. İşim gereği sürekli hareket halindeydim. Ayakta işim ve oturmuyordum. Sabah 08.30-17.00 arasıydı işim bu gün bitti.
Son günlerde fark ettim ki iki bacağımın arkasında da damarlarım koyulaşmış sanki ve sol bacağımın önünde de 2 cm kadar filan birkaç tane damar koyulaşmış.
Hemen anneme gösterdim bunlar büyür mü diye? Yani çok çıkıntı olur mu diye? Arkadakiler gibi. Olmaz,bak benim yıllardır bunlar böyle dedi.
Bu varislerden nasıl kurtulabilirim? Bir de sizce koyu olan damarlarım çok çıkar mı zamanla? Ve başka varis oluşumu nasıl önlenir? Aynı zamanda kılcal damar gibi ince ince varis de var baya.
Bir de bikini bölgesine yakın ön tarafta varis olmaz değil mi? Benim bacaklarımın ön kısmında gövdeme yakın yerde damarlarım yeşil ve belirgin.

Lütfen bilgi sahibi olanınız varsa bana yardımcı olabilir mi?
Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…