bacaklarim oyle olmuyor da genital bölgemde benimde öyle derinin altinda siyah ucuda yok cikmiyo onlarÇok sağol canım bir deneyeyim o kremi iltihaplı vardı bitane ama yanlışlıkla patlattım ve yara kaldı orası. Yaraya da krem sürmek doğru olur mu bilemedim. Başka iltihaplı yok ama böyle derinin altında sanki siyah iz gibi ama ucuda gözükmüyor normal keseyle de çıkmıyor onlar bir de kabak lifiyle keselemeyi deneyeyim umarım işe yarar.
bacaklarim oyle olmuyor da genital bölgemde benimde öyle derinin altinda siyah ucuda yok cikmiyo onlaren iyisi lazere gitmek toptan cozum :) yara olursa baticonla temizle fucidin sür. enfeksiyon yayılmasın
Lazerlede kıl köklerini yakıyorlar ee derinin altında çıkamayan kılı nasıl yakıcaklar anlamıyorum orasını iğneli epilasyon daha kesin çözüm sanırım :)
Benim de bacağımın arka tarafına doğru nokta nokta tüyler var canım aynı şekilde.yuvarlak bi şekilde dönmüş içerde kalmış kıllar.bi kaç kere ağda yaptım.onun dışında epilasyon aletiyle alıyorum.bu alet yüzünden böyle oluyormuş sanırım.mecburen kendim toplu iğneyle çıkarıyorum onlarıof ama çok sinir bi durum gerçekten
sana aynen katılıyorum hatta bir gün acaba çok mu yumuşak yapıyorum deyip ponzayı derimi yüzermişçesine sürünce bir de o iz yaptı tam olduBen kesede yapıyorum ponzalıyorumda yine aynı yine aynı en güzeli lazer sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?