Bacanağımın baldızının Eltisinin görümcesinin kaynatası SKANDAL! Bakar mısınız. Acil

1. Sıra 93 Destekcı

Bana sen gıtde arkadasların yukseltsın dedı :dilcikar:

verdim oyumu bikaç dakika sonra yansıycakmış

başlık için ayrıca kutluyorum

Yav ne kadann fesatsınız:hıııh smiley:
İletişim linkine tıklayıp bi mail adresi verirmisiniz kızlar bana etinin.
Curly sizde varsa lütfennn..

Bir tane eti browni isterim en vişnelisinden kaydirigubbakcemile3

Şaka bir yana merak ettim ne yollayacaklar acep aklinialirimsmile

Off başlığı görünce bi dalış yapmışım ha dedim, benlik konu, ama avucumu yaladımkaydirigubbakcemile3
Ben oyumu kullandıydım zate:icecream:

Şöyle bi durum oluştu.
Alyanın faceinden kullandım;kocamınkinden kullanırken günde iki sürpriz demiştik biri sana çıktı dedi.Bilgilerimi yazdım gönderemiyroum.Acil yarrrdımmmmm:)

ikinci süprizde bana cikti,bilgilerimi yolladim ama sanmiyorum buraya yollasinlar :)

benim facebook hesabım yok maalesef oy veriym dedim olmadı geçen kazenede verdim zannetmişim kusura bakma kazen bende teknoloji düşmanıyım napıym.)

Gulsah Hanim Merhaba,

Hangi facebook hesabiyla siteye bagliydiniz?
Supriz hediyeniz gitmedi, isminizi soyadinizi,telefon numaranizi ve gun icinde size ulasabilecegimiz acik adresinizi mail yolu ile iletebilirseniz, hediyenizi size iletecegiz.

Tesekkurler,
Yarismada Basarilar.

Not: Size bir sorumuz olacak, nasil bir hata ile karsilastiniz? Gonder tusuna basinca hicbirsey olmadi mi? Tesekkurler.

Valla hemen maillime şu şekilde bir cevap gönderdiler,süperler:)
Çaklıtlarım gitmemiş,adresi tlf bilgilerini tekrar gönderdim..
Yaşasıııın KK yaşasın Eti:lepi:

ikinci süprizde bana cikti,bilgilerimi yolladim ama sanmiyorum buraya yollasinlar :)
Buraya yollamayacaklar zaten size yollayacaklar..

Tebrikler....

Tebrikler.....

Haa bu ara söylemeyi unuttum..

buraya tıklayarak Bacanağımın baldızının Eltisinin görümcesinin kaynatası SKANDAL resimlerini görebilirsiniz...

Oy vermeyi unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…