- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ama bu çok ayıp olurdu. İnsan bacanağına yan gözle bakar mı, ne günlere kaldık ahshfah
Damadına aşk mektubu yazan kayınpeder geldi aklıma.
Evet cok rahatim ama sinyal alamiyorim.Valla ne güzel her şeyden önce iyi arkadaşsınız rahatsınız birbirinize karşı.kabalıktan hoşlanmam ama eğer dozu aşmıyorsanız olabilir neden olmasın keşke ben de eşime karşı o kadar rahat olabilsem![]()
Şimdi whatsapp tan mesaj atın ondan hoşlandığınıza dair.Sadece iliski boyutumuzu anlattim bi tabir ile.
Gerek yok boyle bir seye.yaomamŞimdi whatsapp tan mesaj atın ondan hoşlandığınıza dair.
En kötü karar kararsızlıktan iyidir.
O zaman platonik aşka devamGerek yok boyle bir seye.yaomam
Sadece iliski boyutumuzu anlattim bi tabir ile.
Hoslanan erkek belli eder.Yani soylemeye gerek yok.adim atar oma gore davranirim.O zaman platonik aşka devam
Diyelim ki sadece arkadaş olarak görüyor. Yine de bilmesini istemez misiniz?Hoslanan erkek belli eder.Yani soylemeye gerek yok.adim atar oma gore davranirim.
Istemem yani gerek yok.Diyelim ki sadece arkadaş olarak görüyor. Yine de bilmesini istemez misiniz?
Diyelim ki sadece arkadaş olarak görüyor. Yine de bilmesini istemez misiniz?
Zor bir ikilem.Dost olarak kaybetmeyi de göze alamaz.
Eşim senelerce platonik susmuş, "Neden söylemedin?" dediğimde, "Dostluğumuzu zedelemek, olumsuz bir cevapta dostluğunu da kaybetmek istemedim" demişti.
3 seneden beri arkadaşım bu sene kankaliga döndük .iki sene boyunca ona karsi hic bir sey yoktu.arkadastik ama samimi degildik oyle.bu sene nolduysa samimi olduk.Dost olarak kaybetmeyi de göze alamaz.
Eşim senelerce platonik susmuş, "Neden söylemedin?" dediğimde, "Dostluğumuzu zedelemek, olumsuz bir cevapta dostluğunu da kaybetmek istemedim" demişti.
Evet tam da boyle bir arkadasim var.Iliskimiz kanka boyutunda. Onun yanindayken sinirim yok.o kadar rahatim ki ama etkileniyorum bir yandan da.Ya o odun ben hoduk.Bizden olur mu?
Haklisim canim.Etrafında hoşlanabileceğin kimse yoksa boşluktan da olabilir.Aşk baştan yoksa sonra da olmuyor bence.Tanıdıkça sever insan.Seninki sevgi olabilir.Aşk ya o ya da hiç diyebilmektir.
neden bacanakEvet tam da boyle bir arkadasim var.Iliskimiz kanka boyutunda. Onun yanindayken sinirim yok.o kadar rahatim ki ama etkileniyorum bir yandan da.Ya o odun ben hoduk.Bizden olur mu?
Ya aynen belki konussa ,acilsa oyle olmayacak.Isinamayacagiz birbirimize.Ya ben yas aldikca cocuksulasiyorum nasil diyeyim sorumluluklarla yetiştim. Mesela herkesin yaninda kibar bir insanken onun yaninda daha rahatim,daha cocuksuyum.Espirilwrim bile çocukça .O da bana karsi oyle.Olgun bir insa benim yanima gelince o da ergen gibi. Belki de bu duygu hosuma gittj.Ya odun hödüklük değilde. Ruh ikizim gibi bir arkadaşım vardı lisede. Hatta ilk bizim sınıfa gelince hoşlanmıştım ne yalan söyleyim :) Arkadaşma hadi onun yanına gidelim der dururdum gide gele gide gele kanka olmuştukLise bitti.. Bu bana açıldı. Denedik ama çok sürmedi yapamadım ben. Olmadı yani o heyecan olmadı içimde.