Bacanak gibiyiz ama hoslanmaya basladim

Valla ne güzel her şeyden önce iyi arkadaşsınız rahatsınız birbirinize karşı.kabalıktan hoşlanmam ama eğer dozu aşmıyorsanız olabilir neden olmasın keşke ben de eşime karşı o kadar rahat olabilsem😊

Valla ne güzel her şeyden önce iyi arkadaşsınız rahatsınız birbirinize karşı.kabalıktan hoşlanmam ama eğer dozu aşmıyorsanız olabilir neden olmasın keşke ben de eşime karşı o kadar rahat olabilsem😊
Evet cok rahatim ama sinyal alamiyorim.

Diyelim ki sadece arkadaş olarak görüyor. Yine de bilmesini istemez misiniz?

Dost olarak kaybetmeyi de göze alamaz.
Eşim senelerce platonik susmuş, "Neden söylemedin?" dediğimde, "Dostluğumuzu zedelemek, olumsuz bir cevapta dostluğunu da kaybetmek istemedim" demişti.

Eşim senelerce platonik susmuş, "Neden söylemedin?" dediğimde, "Dostluğumuzu zedelemek, olumsuz bir cevapta dostluğunu da kaybetmek istemedim" demişti.
Zor bir ikilem.
Aşk zor :)

3 seneden beri arkadaşım bu sene kankaliga döndük .iki sene boyunca ona karsi hic bir sey yoktu.arkadastik ama samimi degildik oyle.bu sene nolduysa samimi olduk.

Etrafında hoşlanabileceğin kimse yoksa boşluktan da olabilir.Aşk baştan yoksa sonra da olmuyor bence.Tanıdıkça sever insan.Seninki sevgi olabilir.Aşk ya o ya da hiç diyebilmektir.

Su yasıma geldim hiçbi erkeğe bacanağımsı duygular hissetmedim...Bacanak gibi hissetmek...Bakalım neler duyacaz dahaburda...

Evet tam da boyle bir arkadasim var.Iliskimiz kanka boyutunda. Onun yanindayken sinirim yok.o kadar rahatim ki ama etkileniyorum bir yandan da.Ya o odun ben hoduk.Bizden olur mu?

Ya odun hödüklük değilde. Ruh ikizim gibi bir arkadaşım vardı lisede. Hatta ilk bizim sınıfa gelince hoşlanmıştım ne yalan söyleyim :) Arkadaşma hadi onun yanına gidelim der dururdum gide gele gide gele kanka olmuştuk 🤣🤣 Lise bitti.. Bu bana açıldı. Denedik ama çok sürmedi yapamadım ben. Olmadı yani o heyecan olmadı içimde.

Evet tam da boyle bir arkadasim var.Iliskimiz kanka boyutunda. Onun yanindayken sinirim yok.o kadar rahatim ki ama etkileniyorum bir yandan da.Ya o odun ben hoduk.Bizden olur mu?
neden bacanak 😁 ay güldüm cok gece gece
zamana yayın gözlemleyin

Ya odun hödüklük değilde. Ruh ikizim gibi bir arkadaşım vardı lisede. Hatta ilk bizim sınıfa gelince hoşlanmıştım ne yalan söyleyim :) Arkadaşma hadi onun yanına gidelim der dururdum gide gele gide gele kanka olmuştuk 🤣🤣 Lise bitti.. Bu bana açıldı. Denedik ama çok sürmedi yapamadım ben. Olmadı yani o heyecan olmadı içimde.
Ya aynen belki konussa ,acilsa oyle olmayacak.Isinamayacagiz birbirimize.Ya ben yas aldikca cocuksulasiyorum nasil diyeyim sorumluluklarla yetiştim. Mesela herkesin yaninda kibar bir insanken onun yaninda daha rahatim,daha cocuksuyum.Espirilwrim bile çocukça .O da bana karsi oyle.Olgun bir insa benim yanima gelince o da ergen gibi. Belki de bu duygu hosuma gittj.

Back
X