- 8 Aralık 2019
- 50
- 85
- 3
Yani onu en iyi siz anlayabilirsiniz ,ama anlattığınız kadarıyla pek var gibi de durmuyor benimde öyle çok samimi bi arkadaşım vardı ben hissetmedim bişey arkadaş olarak gördüm belki o tarafa çeksem olurdu ondan yana ama .. belkide siz öyle istediğiniz için görüyorsunuz .. siz söylemeyin ilginizi ama lütfen bacanak gibi de konuşmayın ..Galiba.Ondan yana var midir?Aylar once ona bi mesaj atmistim.O zamanlar boyle degiliz tabi.arkadasiz ama samimi boyutta degil. Benden yana yeni olusmaya basladi bu duygular.Sonra bana kisa ve net rwsmi cevap vermisti.Sonra yeni gelen biriyle samimi gördüm. Kizin da mwger sevgilisi varmis,bosluktaymis herhalde.Tabi olmadi ama herkes onlari yakistirdi.uzuldum.Neyse ben de hic bozuntuya vermedimArkadasliga devam, samimiywt ilerledi.hic bir sey yokmus gibi sordum.O da yalanladi.Ama kesin bir sey vardi ve bizimki ortada kaldi veya kizin bosluguni degwrlendirmek istemedi. Ondan bu yana adim atmak istesem bile atamiyorum.Gelip söylemedihi surece anlayamam.Yine soguk yazarsa korkusu var...