Bacilarim bi bakin hele kizimin ismini degistirecem

Kizlarr kusura bakmayin gec gordum konuyu actim yazamadimkizimin adi melisa kaynanam felan koymadi bizzat kendim istedim ama soylerken zor geliyo.ece yada ipek olarak degistirmek istiyorum yada yanina ekletcem sizce ismi guzelmi???????

6 aylık çocuk isminin bilincinde olur mu hiç bilemiyorum. ama ben olsam söylerken zor geliyo diye kendi koyduğum ismi değiştirmezdim yani. koymuşsunuz artık bile isteye.

melisa güzel isim bence. severken ben olsam kısaltarak severdim. meliii melisss melll diye. illa tam ismini söylemene gerek var mı her seferinde

mahkeme bu sebeple degiştirirmi acaba gerekce olarakda alısamadım demek pek sanmıyorumda

Melis deyin sizde o zaman değiştirmek zor çünkü mahkeme filan

Bende kızımın adını koyarken dedesi ben bu ismi söyleyemiyorum başka koyun dedi.tabii ki koymadım başka isim.ama şimdi 1 yıl oldu çokta güzel alıştı söylüyor. Yaşlı olunca dili dönmedi herhalde yoksa kolaydı isim . *Derin *yanı.alışırsınız sizde melis deyin daha hoş bence.bu arda bebek ismine alışıyor. Başka bir şekilde seslenince bakmıyordu bizimki. Sadece adi soylenince bakıyordu. Hala öyle.başka bir isim koysam iletişim kuramayiz herhalde:KK66:

Bir 6 ay sonra da Ece ya İpeği değiştirirseniz. Oyuncak değil ki artık ismini tanımıştır seslere tepki verir. Melisa daha güzel ayrıca :) Bu ara bir Ece ve İpek patlaması var nedendir bilinmez. mahkeme de biz bu ismi beğendik de Vazgeçtik gibi mazaret kabul etmez.

Back
X