- 30 Ocak 2015
- 289
- 169
- 103
- Konu Sahibi yenidennnnnn
-
Engelleyin.msj atın evime girip çıkma diye.niye arayıp arayı düzeltmeye çalışıyorsunuz.cok mu lazim o insanın varlığı size
Elti kelimesini lugatimdam siler o insanları da hayatımdan çıkarırdım..Olayı tam anlamadım ama hicbir gerekçe hakareti mazur gösteremez.
Niye umursuyorsunuz ki böyle insanları? Eşiniz bile görüşme istemiyorum demiş. Hiçbir mecburiyetiniz olmadığı halde bu kadar kafaya takmak niye??
Elti kelimesini lugatimdam siler o insanları da hayatımdan çıkarırdım..Olayı tam anlamadım ama hicbir gerekçe hakareti mazur gösteremez.
Eşiniz noktayı koymuş bence uzamayın hiç :)
diğer eltiye küsmüyolarda sadece sanamı küsüyolar
Eşiniz gerekeni söylemiş basın engeli canımayrıca eltiniz ergenlige yeni mi girdi ne bu atar bu alınganlık sizin göbeğiniz beraber kesilmedi isterseniz tek gidersiniz isterseniz kuçük eltinizle gidersiniz isterseniz kv ile gidersiniz yani olay bu.
Hiç sevmiyorum ya arkadaş grubumda böyle, bazılarıyla daha samimiyim 2 kişi kahveye giderim bazılarıyla toplu görüşmelerde görüşürüm.
Kayınvalidem çok yapıyor bunu mesela kendileri küçük oğluyla vakit geçirirken bize seslenmez.( ki işime bişe gelir)
Bize gelecekleri zaman onlarıda toplar. Sinir oluyorum. En son açık açık yemeğe sadece ikinizi çağırıyorum eltim ve kaynımı değil. Lütfen dedim.
Kuma gemisi yürür elti gemisi yürümezküslük oldu işte bende sinir oluyorum seni elti küçük eltimi dostum gibi görüyorum rahatsız olmuyorum ondan nedir bu çekememezlik ben napabilirim dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?