- 29 Eylül 2015
- 137
- 125
- 18
- Konu Sahibi Tomriskatun
-
Ayni durum yorum yapamiyoruz iste iyi gibi gorunuyor ama emin olamiyoruzİyi mi kötü mü belli değil bir sey anlamadim
Bence de...Ayni durum yorum yapamiyoruz iste iyi gibi gorunuyor ama emin olamiyoruz
Yanyanayken her sey çok guzel ama mesafe olduğundan evine döndğnde aramalar azaliyor, yazmiyor.. Hiçbir şey olmamiş gibi davraniyor..Biraz daha detay versen? Hiç belirgin iyi yada kötü bir olay yok mu?
Şehit bi kardeşimiz neden ?Profil resminizdeki erkek kim? Ona takildim ben.
Sevgiliyiz diyor ama o sekilde davranmiyor tam anlamiyla, sanirim ciddiyetsizlik var dğil mi yani sadece bize boyle gelmiyor ?Sevgili değiller galiba ben bir şey anlamadım
Ya arada soruyorlar ya bende oncedenyazdim ordan yorumlayan bayanlarda var, gereksiz gorunmus olabilir haklisinizBurclarinin konuyla ne alakasi var??
Baya bi ciddiyetsiz gibi geldi banaSevgiliyiz diyor ama o sekilde davranmiyor tam anlamiyla, sanirim ciddiyetsizlik var dğil mi yani sadece bize boyle gelmiyor ?
milletvekili babası çocuga noluyomus kı yogunmus
bu iş olmaz o aıleye denkbı aıle degılsenız hıc zorlamayın
Şehit bi kardeşimiz neden ?
Evet çoğunlukla kullaniyorum daha samimi bence..Bacı kelimesini gündelik hayatta da kullaniyor musunuz. Yanlış anlamayın merak ettigimden sordum. Cok ilginc geldi de bana.
Oylemibilmiyodum.
Yok canim kafama takildida sordum.
Mekani cennet olsun sehidimizin Allah geride kalanlara bin kez sabir versin.
Konu geliyim ben tekrar.
Ne zamandan beri konusuyor kardesinle o erkek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?