yaaaa inanamıyorum burdaki en büyük zevkim cemil beyin eserlerine bakmak artık bakamıyorum 25 yorum olması lazımmış :S
teşekkür ederim mutlu kalın sizde=)
canım bnm mentor marka 275 cc çok ama çok mutluyum..çok doğal göründüğünden emin olabilirsin..
bak onu bilmiorum,ama o birleşik görüntüyü sütyenle sağlayabilirsin buda dr la yada konan protezle ilgili değil senn gögüs yapınla alakalı buna dr müdahale edemez,ne kadar ayrıksa konduğunda öle olacak bileşiksede daha bileşik olacaktr ama hepimizin bayıldığı o dekoltedeki görüntüyü soruyosun biliorum onu sütyenle çok rahat sağlarsın...=)
300cc kesinlikle diorum daha küçük yaptrma...
6.ay şerefine bir fotograf ekledim kızlar..
bade fotolar gerçekten 25. günemi ait? çok güzel çok yakışmış , benim 35 gün oldu hala şiş sağ tarafımdan bastırmaktan bıktım , Allahım sizi görünce kesin bende bi problem var diyorum yoksa inmezmiydi şimdiye kadar yaaaa,doktorumdan nefret eder duruma geldim beni bu hale soktuğu için, inşallah böyle kalmam , kızlar bana dua edin de insin şişlikler bi gün yüzü göreyim , herkes hergün inmişmi diye bakıyo haaa daha çok şiş diyip arkamdan konuşuyolar , bıktım yaaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?