Badem göz ameliyatı - Göz kapağı ameliyatı

Saç toplamaktan bahsedene kadar göz kapaklarını fark etmemiştim ve gözlerinizin güzel olduğunu düşünmüştüm ben. Ayrıca deriyi o şekilde çekiştirerek göz kapaklarınızı daha da gevşetiyor olabilirsiniz. Bana da çok erken geldi yaşınız.

Zaten gençsiniz ve genç görünüyorsunuz ayrıca.

İnsanlar sürekli "büyük gösteriyorsun" diyerek moralimi bozuyor zaten. Onların sözleri bir yana moralimi bozan durum aynada gördüğüm bu göz yapısı. Badem göz ameliyatı yaptırsam düzelir mi acaba? Saçlarımı topladığımda gözlerim normal görünüyor. Badem göz de bu etkiyi sağlar mı ki

Kim demişse bence saçmalamış ya da bilerek sizi üzmek için söylemiş. Tüm yüzünüzü göremiyorum ama görebildiğim kadarıyla 20'lerin başında olduğunuz belli.

Göz kapakları belli olmuyor. Siz diyene kadar fark etmedim bile, gözünün şeklini mi sevmiyor acaba diye düşündüm. Kapaklardaki durum gözünüzün yapısıyla alakalı bence, anormal bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Badem göz ameliyatını bilmiyorum, sadece endişenizin boyutunu görüp yorum yapmak istedim. Bence hiçbir şeye ihtiyacınız yok, ve saçlarınızı sıkı sıkı toplayarak muhtemelen hem saçınıza hem de derinize zarar veriyorsunuz. Cilt bakımınızı yapın, bol su için, 10 sene sonra hala rahatsızsanız düşünürsünüz. (Kişisel fikrim.)

Merhaba canım. Bu operasyonun yaşla ilgisi yok. Bence üst kapakları aldırmalısın. Ayrıca gözler aşağı doğru olduğu için yukarı çekilirse çok güzel olur. Başka dr a git. Plastik cerrahi yapar. Yaşla ne ilgisi var. Genetik olarak göz kapakları düşük. Kesin yaptır. Madem rahatsız oluyorsun minik bir operasyon psikolojik olarak rahatlatır. Üstte deri fazlalığı çok fazla.

Vallahi üzülüyorum böyle yorumları görünce. Güzelliğimizi illa bozacağız. Yaşın çok genç alacağın yaşlarla birlikte kararlarında değişecek her şeyden önce bunun İçin beklemelisin. Şimdi istediğin şey ileride pişmanlığın olabilir…26 yaşındayım ve ilk ameliyatımı bu yazın oldum “burun estetiği”. Olduğum günden beri yüzüm gülmüyor. Ve keşke bir şans olsa ameliyat öncesine dönsem diyerek keşkeleniyorum.
Güzel gözlerin var benim zevkime göre. Neye göre fazlalık ya o kısım cidden?? İleride kırışıklık, sarkma bunlar için tamamım yaş aldıkça olacak şeyler. Ama inan bunlardan fazlasıyla oynamak önceki yüzünü aratacak işlemler olabilir.
Sana bunu söyleyen insanlara önce kendin dile getirdin bence rahatsız olduğunu. İnsanlar hiç acımaz bildirmeyeceksin kendin eksik gördüklerini. Ben hiçbir insanın göz kapağına bakıp aa yok fazlalık ya da büyük gösteriyor demem yani ne saçma. Bak başlıklara fazla doku alındığı İçin gözde çukurluk ve asimetrik kaldığı İçin yazmış insanlar buraya ve çare arıyorlar. Ama göz yani bu tehlikeli.

Saçlarını da çok sıkı bağlama ayrıca güzelim saçlarını dökeceksin zorla buraya gözlerini beğendiğini yazan insanlarda dürüst insanlar beğenmese söylerler çekinmeden emin ol. Kendin takılmış olabilir evet seni mutlu etmeyebilir ben dönemsel olduğunu düşünüyorum. Belki de başka bir dönem çok beğeneceksin.

Saçınızı sıkı toplamayın ileriki yaşlarda yanlardan saçsız kalırsınız benden demesi.bende çok sıkı toplardım yanlarım açılmaya başlayınca bıraktım.göz içinde inanın benim gözlerde asyalı gibi ama o yaşlarda insanın güzelliği oluyor genç görünüyor zaten size o şekilde konuşan kötü niyetli biridir.ben 30 oldum hala beni 20 sanıyorlar sizin büyük göstermeniz mümkün değil benim yaşıma gelince düşünürsünüz bu ameliyatları keyfini çıkarın gençliğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…