- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- 173
- Konu Sahibi bilgezaman
-
meraba badem.msj hakkım yok özel msj atamadım siteyede uzun süre girmedim baya değişmiş...bende barış beye ameliyat olucam resimlerini merak etmiştim...kendine iyi bak...
arkadaşlık isteğini kabul ettim canım..fotoğraflarımı görebilirsin. meme fotoğraflarım için albüm var burun için sadece avatar fotom var
çok doğal çok güzel maşallah diyorum başka söze gerek yok...
merhaba ben meral. göğüs estetiği olmuşsunuz bende sizin gibi natural olacak biçimde yaptırmayı düşünüyorum. bunun hakkında bilgi almak için arkadaş olarak eklemiştim.Birde nasıl göründüğü ile ilgili yani çokmu abartı duruyor yoksa normal bir biçimde bir görüntüyemi sahip diye bir fikir oluşması açısından eklemiştim.
çok fazla şekilde yapay durup durmadığını merak ediyorum şahsen. his kaybı oluyor mu hiç, vede iz kalıyor mu.
anladım.. teşekkür ederim canım. görebilme ihtimalim var mı peki. nasıl durdukları hakkında bir fikir edinmem açısından çünkü yazarak çok güzel anlattın fakat görmeden daha net bir düşünceye sahip olamayacağım gibi.
evet canım ya arkadaşlık isteğim falanda gitmiş hep
tekrar kabul edermisin canım
Merhaba
Yaşadığımız teknik bir sorun sonrasında bugün sabah 08:00 ile 20:30 arasında sitede ki tüm yazışmaları(yeni üyelikler, gün içi açılan konular, gün içi yaptığınız yorumlar) malesef kaybetmiş durumdayız.
Yaşanan aksaklık sebebi ile özür dileriz.
alemsin :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?