17 yaşındayım, martta 18e gireceğim. Doğuştan kocaman bademciklere sahiptim ama öyle böyle değil.. her gören aç bakayım bi daha derdi hep o derece inanılmaz bişeydi.. küçük dilimi bile ilk defa gördüm
Dün ameliyatımı oldum.. Şu an hiçbişey içemiyorum, burnumdan geri geliyo suDondurma yiyebiliyorum az az.. çok kötü bişey uf
gecmis olsun canim,endiselenme,bademcikten ameliyat pek sorun yaratmayan birseydir,,,umarim tez zamanda iyilesirsin
17 yaşındayım, martta 18e gireceğim. Doğuştan kocaman bademciklere sahiptim ama öyle böyle değil.. her gören aç bakayım bi daha derdi hep o derece inanılmaz bişeydi.. küçük dilimi bile ilk defa gördüm
Dün ameliyatımı oldum.. Şu an hiçbişey içemiyorum, burnumdan geri geliyo suDondurma yiyebiliyorum az az.. çok kötü bişey uf
Bende düşünüyordum.Korktum,olmasam mııı :18:
Ölsem daha iyiydi.. olcak olanlar varsa 2 kez düşünün
Öyle düşünme canım.İlk 3-5 gün çok sıkıntılı geçiyor,biliyorum ama sonrasında ömür boyu rahat edeceksin.Ben ameliyat olduktan sonra yıllardır doğru dürüst grip bile olmadım mesela.Ama bademciklerim varken yılda kaç kez ateşler içinde yattığımı hatırlayamıyorum bile.Mayın tarlası gibi olmuşlardı artık.Penisilin yemeden geçmiyordu.41 dereceye çıkmıştı en son hastalandığımda ateşim,havale geçiriyordum neredeyse.günden güne ameliyatın etkileri azalacak ve rahatlığını anlayacaksın,biraz sabır.
içtiğin su burnundan geliyo muydu bende burnumdan geri geliyo, ağzımda berbat bi tat var.. ve sürekli tükürük geliyo ağzıma yutamıyorum
Evet canım,ilk beş gün içtiğim su burnumdan geliyordu.şaka yapmıyorum.Benim bademciklerim çok büyüktü ve dikişli oldu ameliyatım.Bildiğin iple filan değil tabi dikiş,yakma yöntemiyle yarayı,kanama olmasın diye yani.Sadece su içtim ilk günler,çok az da dondurma yiyebiliyordum.beşinci günde filan iyice haşlanmış makarna yiyebilmiştim birazcık.
o kadar kötüyüm ki şu an, o kısım bembeyaz-gri gibi bi renk.. benim küçük dilim dahi görünmezdi o kadar büyüktü.. birazdan iğnemi yaptırmaya gidicem ama inan hiç faydası olmuyo
doktor sürekli dondurma yiceksin su içceksin diyo ama su içmek işkence ki en sevdiğim şeydi..
regl olduğum halde 2 kilo eksik çıktımbugün 2. günüm daha nasıl geçcek günler onu düşünüyorum sadece..
Evet,anlıyorum.Ben de kilo vermiştim canım.Zaten zayıf olduğum halde bir de kilo vermiştim.Ama bu dönemde çok doğal aslında,doğru dürüst yiyemiyor ki insan.O kısmın bembeyaz olması çok normal.Bu yaranın iyileşme göstergesiymiş.2-3 gün daha dayan,5.günden sonra hafifleyecek şikayetlerin.Ben de ameliyat sonrası hemen regl olmuştum,berbat bir durum,çok iyi anlıyorum seni.:94:
İlk gün iyiydim ama bugün narkozun etkisi falan geçti. konuşamıyorum, su bile içemiyorum.. ağzımda sürekli o pis yaranın iltihaplı tadı.. çikolatalı muhallebi bile iltihaplı iğrenç bişeye dönüşüyo yutarken.. offf
Çok ama çokk geçmişş olsun tatlım,bende olmamaya karar verdim şu anda
şu an bu durumda olduğum için diyorum bunu, herkes 1 hafta sonra iyi ki olmuşum diceksin diyo.. yani etkilemiyim seni ama çekmesi çok zor gerçekten.. ağzın o kadar kötü kokuyo ki.. fırçalayamıyosun dişlerini 1 hafta.. dilin bembeyaz oluyo boğazında açık yara.. iltihap tadı.. ama kilo konusunda 3 kilo eksik çıktım regl olduğum halde.. biliyorum yağ değil verdiğim ama göbeğim indi yani.. o moral oluyo bir tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?