Badibio pcc notropil

DerinBulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
51
8
86
35
Konuşma geriligimiz var oğlum 26 aylık doktor notropil badibio ve pcc önerdi Herbie doktor farklı bir takviye verdi araştırmadan baslamicam kullanan varmı yan etkileri veya faydasını gören varmı

Merhaba biz nootropil kullandık.
2 kutu nootropil kullandık. ben bır umut kullandım. Nootropil de pek bı etkınlıgı yok dedı doktor. Baska bı doktor onerdı zararı olmaz yan etkisi yok gibi dedi. Bende cesaret edıp kullandım ..
ama faydasını gördünmü dersen bilmiyorum çünkü sadece o da değil eğitim ilgilenme tv yi kapatma da önemli.
Elimizden geldiğince uğraştık başarılı mıyız bilmiyorum şuan anaokuluna gölge ablayla gidiyor dikkat dağınıklığı ön plana çıktı onun için ilaç kullanıyor yine de herhun okuldan şikayet geliyor :( Allah sonumuzu hayır etsin . Bu bir süreç. Bizimki 2.5 yaşında başladı 5.5 yaşında hala normali yakalayamadı. Ama herkesin süreci farklıdır inşallah bizimkide tez zamanda aniden birden artık düzelir. İnşallah tüm yavrularımızın da süreci en kısa zamanda hayırla sonlanır.
Yanı dediğim gibi bence faydası var kullanmak lazım ama net de olamıyorum. En azından zararını görmedim yada fark etmedim

Back