- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Bu isleri almadan halletmeye calisin bence. Sonradan birseyleri duzeltmek cok zor.herkes aldıktan sonra toplanıp konuşulsa kadastro gelse, daha yeni olduğu için kimse sorun çıkarmaz, kadastro yerleri kendi üstümüze veremez mi?
herkes aldıktan sonra toplanıp konuşulsa kadastro gelse, daha yeni olduğu için kimse sorun çıkarmaz, kadastro yerleri kendi üstümüze veremez mi?
Almayin,alsaniz bile siz orayi guzel bir alana cevirseniz diger kisilerde pay sahibi olur ve hak isterler,ayrica elektrigi suyu bunlarda sorun olur.günaydın k.k. :)
ben çok istiyorum bir bahçemiz olsun hafta sonu gidelim ekelim biçelim.. bu fikrimi annemlerle paylaştım ablanla ortaklaşa alın dedi kabul ettim. bulduk bir yer geçen hafta gittik baktık kendi aramızda tamam dedik. ben kredi çektim 10.000 kadar ve dün onaylandı.. amma ve lakin benim canım ailem dün acaba orası güvenilir değil mi, adam bizi kandırmasın demeye başladı, bende sinirlendim bu borcu yapmadan önce niye söylemediniz diye. neyse soruma geleyim mutlaka bilen vardır..
bu adam tarlasını eşit parçalara bölmüş ve satıyor, tapusunu da veriyor ama tapuda tam olarak ada parsel yazmıyor. yani iki gün sonra biri gelip ya burayı sen almışsın ama benim olacak dese itiraz edemeyiz çünkü kimsenin yeri belli değil ama diğer alan insanlar evlerini bile yapmaya başlamışlar..
Allah zor da bırakmasın ama satmak için almıyoruz burayı. dün tapunun müşteri hizmetlerini aradık konuştuğumuz kişi sıkıntı çıkmaz tapuyu alıyorsunuz ama 2 gün sonra satmak isterseniz ve diğer hissedarlardan birisi itiraz ederse zorlanırsınız dedi.
böyle sorun yaşayan var mı? aydınlatın beni rica ediyorum..
Krediden cayma hakkı var 15 gün, geçmediyse cayabilirsiniz. Ya da en kötüsü krediyi kapatırsınız çok az bir faiz ödemiş olursunuz.
Hisseli tapu almayın derler hep; ki siz de ortak alıyorsunuz..
günaydın k.k. :)
ben çok istiyorum bir bahçemiz olsun hafta sonu gidelim ekelim biçelim.. bu fikrimi annemlerle paylaştım ablanla ortaklaşa alın dedi kabul ettim. bulduk bir yer geçen hafta gittik baktık kendi aramızda tamam dedik. ben kredi çektim 10.000 kadar ve dün onaylandı.. amma ve lakin benim canım ailem dün acaba orası güvenilir değil mi, adam bizi kandırmasın demeye başladı, bende sinirlendim bu borcu yapmadan önce niye söylemediniz diye. neyse soruma geleyim mutlaka bilen vardır..
bu adam tarlasını eşit parçalara bölmüş ve satıyor, tapusunu da veriyor ama tapuda tam olarak ada parsel yazmıyor. yani iki gün sonra biri gelip ya burayı sen almışsın ama benim olacak dese itiraz edemeyiz çünkü kimsenin yeri belli değil ama diğer alan insanlar evlerini bile yapmaya başlamışlar..
Allah zor da bırakmasın ama satmak için almıyoruz burayı. dün tapunun müşteri hizmetlerini aradık konuştuğumuz kişi sıkıntı çıkmaz tapuyu alıyorsunuz ama 2 gün sonra satmak isterseniz ve diğer hissedarlardan birisi itiraz ederse zorlanırsınız dedi.
böyle sorun yaşayan var mı? aydınlatın beni rica ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?