Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nedır dr. adı ne tedavısı göruosun cnmCanım ben çok memnunum açıkçası. Senin neyin var?
ben o erdal kayaya gttım ıkı sene önce muayene olmak ıcın odaya grdgmde kendısı bıle yoktu ne oldugunu bılmedhm bır kadın muayene ettı benı hattaa alttan bakarken haldır huldur bı soktu aletıı aglıcaktım onlarn yuzunden psikolojım bozuldu ıkı sene doktor a gıtmedımBenim ilk ay tedavide. Sadece tahliller yapılıyor. 1 yıl denedik olmadı. Pko olduğumu öğrendim. Esimin testleri yapıldı. 21. Günü çağırdı Prof. Dr. Erdal Kaya. Yumurtlama var mı ona bakacak. Önümüzdeki ay için de rahim filmi istedi. Sanırım nisan ayında ilaç tedavisine baslicak
bnm adetlerım cok düzenli bnmde fsh sorunum var 9.75 yüksek dıolarr baska sorun yokAdetlerim düzenli. Sanırım. Kistlerden dolayı yumurtlamiyorum. Senin sorunun ne?
Fsh düşer diyorlar. Bence bitkisel kurleri de denemelisin. Ben tedaviye yeni basladim. Eşim hastanede doktor. O yüzden biraz kolay yürüyor işler sanırım. Kaç yıllık evlisin? Inşallah en kisa zamanda yavruna kavusursun.bnm adetlerım cok düzenli bnmde fsh sorunum var 9.75 yüksek dıolarr baska sorun yok
ooo şanslısın sen pekı bana tavsıye ededbılecegın bayan kadın doktoru varmı bn fsh yı düşürdüm bitkisel kürlerle suan 6.78 özel bi kliniğe gidiorum ben muayene 160 tl aylardr para verıorm artık vermek ıstemedıgım için devlete gıtmek ıstedım ama kımseyı bulamadım ben 4 bucuk senelık evlıyım bır bucuk yıldır korunmuyorrmFsh düşer diyorlar. Bence bitkisel kurleri de denemelisin. Ben tedaviye yeni basladim. Eşim hastanede doktor. O yüzden biraz kolay yürüyor işler sanırım. Kaç yıllık evlisin? Inşallah en kisa zamanda yavruna kavusursun.
Benimde kanaman adet oldum sandım Bebek varmış birben o erdal kayaya gttım ıkı sene önce muayene olmak ıcın odaya grdgmde kendısı bıle yoktu ne oldugunu bılmedhm bır kadın muayene ettı benı hattaa alttan bakarken haldır huldur bı soktu aletıı aglıcaktım onlarn yuzunden psikolojım bozuldu ıkı sene doktor a gıtmedım