• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bağcılar araştırma hastanesinde tedavi olanlar deneyimlerinizi yazar mısınız?

altunn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
757
1.168
113
Kızlar bugün bağcılar araştırma hastanesi infertelite bölümünde tedaviye başladım. Benimle aynı durumda olan yol arkadaşları arıyorum :)

Canım merhaba. Biraz gec oldu ama bende bugün başlıyorum tedaviye. Sen hamile kalabildin mi bu süre zarfında. .

bende bagcılar arastrmaya gtmeyı düşündüm fakat suratsz ılgıszlerın tekıler yasadıklarınızı burada paylasırsanız belki fıkrımız degısır

Benim ilk ay tedavide. Sadece tahliller yapılıyor. 1 yıl denedik olmadı. Pko olduğumu öğrendim. Esimin testleri yapıldı. 21. Günü çağırdı Prof. Dr. Erdal Kaya. Yumurtlama var mı ona bakacak. Önümüzdeki ay için de rahim filmi istedi. Sanırım nisan ayında ilaç tedavisine baslicak

Adetlerim düzenli. Sanırım. Kistlerden dolayı yumurtlamiyorum. Senin sorunun ne?

Benim ilk ay tedavide. Sadece tahliller yapılıyor. 1 yıl denedik olmadı. Pko olduğumu öğrendim. Esimin testleri yapıldı. 21. Günü çağırdı Prof. Dr. Erdal Kaya. Yumurtlama var mı ona bakacak. Önümüzdeki ay için de rahim filmi istedi. Sanırım nisan ayında ilaç tedavisine baslicak
ben o erdal kayaya gttım ıkı sene önce muayene olmak ıcın odaya grdgmde kendısı bıle yoktu ne oldugunu bılmedhm bır kadın muayene ettı benı hattaa alttan bakarken haldır huldur bı soktu aletıı aglıcaktım onlarn yuzunden psikolojım bozuldu ıkı sene doktor a gıtmedım

bnm adetlerım cok düzenli bnmde fsh sorunum var 9.75 yüksek dıolarr baska sorun yok
Fsh düşer diyorlar. Bence bitkisel kurleri de denemelisin. Ben tedaviye yeni basladim. Eşim hastanede doktor. O yüzden biraz kolay yürüyor işler sanırım. Kaç yıllık evlisin? Inşallah en kisa zamanda yavruna kavusursun.

Fsh düşer diyorlar. Bence bitkisel kurleri de denemelisin. Ben tedaviye yeni basladim. Eşim hastanede doktor. O yüzden biraz kolay yürüyor işler sanırım. Kaç yıllık evlisin? Inşallah en kisa zamanda yavruna kavusursun.
ooo şanslısın sen pekı bana tavsıye ededbılecegın bayan kadın doktoru varmı bn fsh yı düşürdüm bitkisel kürlerle suan 6.78 özel bi kliniğe gidiorum ben muayene 160 tl aylardr para verıorm artık vermek ıstemedıgım için devlete gıtmek ıstedım ama kımseyı bulamadım ben 4 bucuk senelık evlıyım bır bucuk yıldır korunmuyorrm

ben o erdal kayaya gttım ıkı sene önce muayene olmak ıcın odaya grdgmde kendısı bıle yoktu ne oldugunu bılmedhm bır kadın muayene ettı benı hattaa alttan bakarken haldır huldur bı soktu aletıı aglıcaktım onlarn yuzunden psikolojım bozuldu ıkı sene doktor a gıtmedım
Benimde kanaman adet oldum sandım Bebek varmış bir
aynı kadın mı bilmiyorum ölürsen öl Dedi

Son düzenleme:
Back
X