Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bagcilar kazım Karabekir kres onerisi

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
993
73
Merhabalar
20 aylık oğlum için yarım gün kres önerisi istiyorum. Çok üzgünüm ama çalışmam gerekiyor. Şubat ortasına kadar alistirip 21 aylık olunca ise döneceğim inşallah.
Özellikle 2 yaş altı olan yerleri istiyorum ki yasitlari olsun.
Barbarosta da olabilir.

Minik parlayan yildizlar la görüştüm iyiydi de ama işe dönmeyi erteledim. Yalniz ufak çocuklarin sınıfından yemekhane giderken meedilene denk geliyor o içime sinmedi. Fiyatı çok uygun yarım gün 450 tam 700 ekstra mesai 800 gibi bişeydi. Yöneticisi ,öğretmenleri ilgili sevecen.

Siz oğlunuz alisamaz diye mi ertelediniz kreşi. Ben çok korkuyorum orda biri kötü davranır hirpalanir diye cesaret edemiyorum. Ama mecbur kaldım en geç iki ay sonra başlatmam lazım ☹️☹️

Alıştı aslında ama rota virusu oldu hastanede yattik yerime başkasını aldılar daha ise baslamadan. Ücretli öğretmenim ve ders programını almaya gidemedim.

Sanırım bende krese veremiycem bir kaç kresle görüştüm. Öğretmen sayısı çok az 12 çocuğa 2 öğretmen baş edemezler diye vazgeçtim. Yetisemedikleri yerde bağırıp çağırıyorlar. Kızımı o hengameye atmaya icim razı olmadi. Ya eve bakıcı alicam ya da ben bakıcılık yapicam

Bugün özel songulum krese verdim kizimi kademeli alistiracaklar etrafa sordum guvenilirmis ama kızım bir saat sonra ağlamaya başlamış gidip aldım alisirmi bilmiyorum.tam gün 750 TL ama çok küçük sınıflar pek icimede sinmedi. Sizin dediğiniz okulda şuan 2 yaş almiyormus.

Bugün özel songulum krese verdim kizimi kademeli alistiracaklar etrafa sordum guvenilirmis ama kızım bir saat sonra ağlamaya başlamış gidip aldım alisirmi bilmiyorum.tam gün 750 TL ama çok küçük sınıflar pek icimede sinmedi. Sizin dediğiniz okulda şuan 2 yaş almiyormus.
Aa ben de bu ara oraya donecektim 2 yas almıyorsa olmaz. Çağdaş akademi var açar bebenin orda Mahmutbey de kocaman biryere. Ama yarım gün 900 tam 1200. Mekanı harika

Back
X