Ben 12.04.2014 te muayeneye gittim Dr.Fazile Akgün'e ilk sefer için fena değildi.Güzel ilgilendi hiç sıra beklemedim.
Ama benden bazı tahliller istedi 550TL tutuyormuş doktor kendisi bana istersen Devet hastanede yaptırabilirsin.Sonuçları kabul ediyoruz dedi.Bende öyle yaptım.Bugün iş yerime yakın Devlet hastanesine gittim tahliller için Perşembe sonuçları alıp Cumartesi tekrar Medipoldeki doktoruma gideceğim.
Ben 12.04.2014 te muayeneye gittim Dr.Fazile Akgün'e ilk sefer için fena değildi.Güzel ilgilendi hiç sıra beklemedim.
Ama benden bazı tahliller istedi 550TL tutuyormuş doktor kendisi bana istersen Devet hastanede yaptırabilirsin.Sonuçları kabul ediyoruz dedi.Bende öyle yaptım.Bugün iş yerime yakın Devlet hastanesine gittim tahliller için Perşembe sonuçları alıp Cumartesi tekrar Medipoldeki doktoruma gideceğim.
Muayene ücreti 20tl.Ama kesinlikle Fazile Akyüze gitme derim.
Ben 3 kez gittim her seferinde beni hatıramıyor.Ben soru sormazsam hiç bilgilendirme yapmıyor.
2.gittiğimde muayene etti tamam bukadar dedi.Tekrar nezaman gelmeliyim diye sordum 3 hafta sonra tekrar gel dedi.
3 hafta sonra gittiğimde Buyur niye geldin? diye sordu. Ne beni hatırlıyor ne de kendisinin bana yazdığı ilaçları hatırlıyor.Üstelik 3 aydan sonra vermesi gereken Kasiyum ilacını da vermemiş.Gece rahatsızlandık kemik ağrısından ölücem zannettim.
Yulia Doster var aynı hastanede.Çok sakin,dikkatli muayene ediyor,herşeyi açıklıyor,bilgilendiriyor.Kesinlikle onu tavsiye ederim.
Bu hastane hem evime cok yakin hemde fiyatlari uygun geldi denemeye deger :)şimdi gördüm bunu.
aldım bi kere denicem beğenmezsem değiştiririm doktoru
Herkese merhaba. Fazile hanima kesinlikle gitmeyin derim. Gecen hafta gittim ben de. Odaya girdigim zaman resmen suratima sen de nerden ciktin gibi manasizca bos bos bakti. O an odadan cikmayi dusundum ama nedense basiretim baglandi:) ilk kez muayene olacagimi gebelik oncesi ne yapilmasi gerektigini sordum ama ne yazik ki dogruduzgun bir cevap yok. Birakin ne yapacagini falan anlatmayi sordugum sorulara bile dogruduzgun cevap vermedi. Boyle bir doktorda insanlar niye dogum yapmak isterler anlam veremedim. Herseyi 3 kez sormaniz gerekiyor ki cani isterse cevap versin. Ben boyle bir doktor ne gordum ne duydum. Kesinlikle tavsiye etmem kimseye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese merhaba. Fazile hanima kesinlikle gitmeyin derim. Gecen hafta gittim ben de. Odaya girdigim zaman resmen suratima sen de nerden ciktin gibi manasizca bos bos bakti. O an odadan cikmayi dusundum ama nedense basiretim baglandi:) ilk kez muayene olacagimi gebelik oncesi ne yapilmasi gerektigini sordum ama ne yazik ki dogruduzgun bir cevap yok. Birakin ne yapacagini falan anlatmayi sordugum sorulara bile dogruduzgun cevap vermedi. Boyle bir doktorda insanlar niye dogum yapmak isterler anlam veremedim. Herseyi 3 kez sormaniz gerekiyor ki cani isterse cevap versin. Ben boyle bir doktor ne gordum ne duydum. Kesinlikle tavsiye etmem kimseye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de Aptal gibi tam 3 kez gittim.Her seferinde hiç ilgilenmedi,beni hatırlamadı neden geldin dedi ve o son gidişim oldu.Sanki ben onun yatak odasına girdim izinsiz,habersiz.
Hiç tavsiyede bulunmuyor,açıklama yapmıyor,sorduğum sorulara bile düzgün cevap vermiyor,Kendisinin vermiş olduğu ilaçları hatırlamıyor,Eksik ilaç veriyor falan..Allah kimseyi ona düşürmesin.
evet bende kendisine iki kez gittim ve ikincide çok moralimi bozdu
ağladım baya bi
benden tahlil istedi hatırlamıyo
ilaç yazdığını hatırlamıyor çok ilgisiz
kesinlikle gitmeyin
Ayfer hanım ya da elif hanıma giden var mı ? iyiler mi acaba ?
ben ayfer hanıma gidiyorum çok ta memnun kaldım tabi hamiş aday adayı olarak:))))Ayfer hanım ya da elif hanıma giden var mı ? iyiler mi acaba ?
Ayfer hanım ya da elif hanıma giden var mı ? iyiler mi acaba ?
Merhaba Medipolde Ayfer hanıma gittiniz mi nasıl acaba giden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?